Madonna norėtų „išgerti“ su Prancūzijos dešiniųjų radikalų lydere

  • Teksto dydis:

 Madonna (Madona) norėtų „susėsti ir išgerti“ su Prancūzijos ultradešiniųjų lydere Marine Le Pen (Marin Le Pen), kad galėtų išklausyti moters, kurią kažkada scenoje yra paskelbusi blogio įsikūnijimu ir parodžiusi jos atvaizdą su svastika ant kaktos.

Amerikiečių dainininkė dar praėjusią savaitę pavadino M.Le Pen Nacionalinį frontą „fašistų“ partija ir pareiškė, kad Prancūzijoje bei Europoje dabar „panašu į nacistinę Vokietiją“, o pirmadienį vakare pateikė netikėtą pasiūlymą interviu Prancūzijos televizijai „Canal+“.

„Norėčiau susėsti ir su ja išgerti. Noriu suprasti, iš kur ji atsirado“, – kalbėjo Madonna.

„Norėčiau su ja susitikti ir iš jos lūpų išgirsti, ką ji mano apie žmogaus teises, taip, apie žmogaus teises – ir ne tik Prancūzijoje, bet visame pasaulyje“, – tęsė popmuzikos karalienė.

Vis tik amerikiečių žvaigždės tonas, kalbant apie M.Le Pen, pastebimai pasikeitė. 2012 metais per koncertą Paryžiuje Madonna uždėjo svastiką ant M.Le Pen portreto, dėl kurio sulaukė prancūzų politikės grasinimo teismais.

Praėjusią savaitę interviu prancūzų radijo stočiai „Europe 1“ Madonna pareiškė, kad Europoje „panašu į nacių Vokietiją“, nes Prancūzijoje ir, apskritai, kontinente „antisemitizmas pasiekė visų laikų aukščiausią tašką“.

Dainininkė taip pat sakė sulaukusi „daug kritikos ir grasinimų iš Marie (sic.) Le Pen“ ir Nacionalinio fronto.

Tačiau interviu „Canal+“ Madonna buvo švelnesnė: „Galbūt aš negerai supratau Marine Le Pen. Nesu įsitikinusi.. Noriu taikos pasaulyje“, – kalbėjo Madonna.

Dalyvaudama televizijos laidoje Madonna susitiko su vienu iš karikatūrų dailininkų, išgyvenusių sausio 7 dienos žudynes Prancūzijos satyrinio laikraščio „Charlie Hebdo“ redakcijoje.

56 metų superžvaigždė taip pat atliko keletą dainų iš savo naujojo albumo „Rebel Heart“, kurį reklamuoja prieš artėjantį koncertų turą.

Madonnos suklupimas ant scenos per „Brit Awards“ apdovanojimų ceremoniją, užkliuvus už savo ilgos skraistės, taip pat buvo prisimintas laidoje.

Laidos vedėjas pacitavo kinų patarlę, kuri sako kad „sunkiausia būna ne dėl to, kaip nukritai, o kaskart puolus atsikelti“.

Į tai Madonna atsakė gana nemandagiai.

„Ar tokie juokeliai bus visą vakarą?“ – paklausė ji.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių