Meilė kalėjime: susituokė 63 kaliniai

  • Teksto dydis:

Viename Meksikos kalėjime bučinių ir ašarų kupinoje ceremonijoje Jorge Armando Perezas (Chorchė Armandas Peresas) galų gale susituokė su savo sužadėtine Corina Chavez (Korina Čaves); iš viso per šią savaitgalį vykusią ceremoniją susituokė 63 poros.

Nuo gimimo Teksaso El Paso mieste gyvenęs J. A. Perezas prieš septynis mėnesius buvo išduotas Meksikai, kur jis pradėjo 40 metų laisvės atėmimo bausmę už turto prievartavimą. Jo kalėjimas yra šiauriniame Siudad Chuareso mieste, netoli sienos su JAV.

Čia maždaug prieš trejus metus 37 metų vyras sutiko C. Chavez. Jie kartu augino šešis vaikus, kurių keturi – iš ankstesnių santykių.

Per ceremoniją pora laikėsi už rankų stebint jų šeimų nariams ir pareigūnams. 35 metų moteris pažadėjo aplankyti savo sutuoktinė 3,100 kalinių turinčioje įkalinimo įstaigoje kiekvieną trečiadienį, šeštadienį ir „kiekvieną įmanomą dieną“.

Kitiems teko mažiau laukti, kad vėl susijungtų su savo sutuoktiniais. Pasak vienos nuotakos, ji laukė dvejus metus, kol jos naujas vyras atliko bausmę už narkotikų laikymą.

„Labai mylime vienas kitą. Jis myli mane, o aš myliu jį, ir mes norime gyventi už šių sienų“, – naujienų agentūrai AFP sakė ji, atsisakydama prisistatyti.

„Ji labai graži“, – šypsojosi jaunavedys kalinys, savo mylimąją apipylęs šokoladiniais saldainiais, pyragėliais ir paveikslėliais, kuriuos jis pats pagamino kalėjime.

Surengdama tokias vestuves vietos valdžia siekia teisiškai apsaugoti kalinių partnerius ir vaikus.

„Bet visų pirma tai stiprina šeimos ryšius ir vertybių įsisavinimą šeimoje“, – teigė kalėjimo direktorius Rene Lopezas Ortizas (Renė Lopesas Ortisas).



NAUJAUSI KOMENTARAI

nesuprantu

nesuprantu portretas
ko tos durnes jesko.Turbut bybyje pas zekus saratu.

sekantis žingsnis

sekantis žingsnis portretas
kalėjime atidaryti gimdymo namus ir vaikų darželį
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių