Mentalisto N. Kin ir jo išrinktosios medaus mėnuo – kokio dar nebuvo

  • Teksto dydis:

„Dėl darbų šiuo metu negalime išvykti į užsienį ar į kurį nors Lietuvos kurortą, bet galimybę Raimondai pasimėgauti pirmuoju mėnesiu po vestuvių norėjau suteikti“, – sakė žinomas Lietuvos mentalistas Nicholas Kin, prieš savaitę Kauno rajone esančiame Raudondvario dvare savo likimą susiejęs su mylimąja Raimonda Balsyte.

Jis patikino – žmoną ir ateityje vis stengsis palepinti staigmenomis, tačiau į dabartinį gyvenimo periodą norisi itin atkreipti dėmesį.

„Kas rytą Raimondai ruošiu pusryčius. Pas mus ant stalo visada rasite alyvuogių aliejaus, saliami su trumais, avies pieno sūrio su pipirais ar aštria paprika, artišokų užtepėlę, alyvuogių, džiovintų pomidorų“, – gardumynus vardino Nicholas Kin.

Anot jo, per vestuves šventės organizatoriai „Why Not Agency“ kolektyvas pasistengė, jog joje netrūktų Viduržemio jūros regiono temą atitinkančių detalių. Būtent todėl ir buvo įrengtas specialiai iš Italijos ir Graikijos parvežtų produktų kampelis.

„Tiek man, tiek Raimondai viskas buvo taip gardu, jog nutariau, kad mėgavimąsi užkandžiais dar kurį laiką reikėtų pratęsti ir namuose“, – su šypsena pasakojo jaunikis.

Vienas kitam Nicholas ir Raimonda rengia ir kitokius mielus netikėtumus.

„Stengiamės, jog tai būtų ne materialios, o emocijas keliančios dovanos. Esame taip sutarę – medaus mėnesio metu parodyti vienas kitam kuo daugiau dėmesio. Žinoma, visą gyvenimą, kiekvieną dieną taip nebus, bet savąją šventę dabar minime taip, kaip galime“, – sakė pašnekovas.

Nicholas Kin, kurio tikrasis vardas ir pavardė yra Nikolajus Jegorovas, su Raimonda susipažino 2015 – ųjų pavasarį. Po maždaug keturių mėnesių jis savo išrinktajai pasipiršo. Suorganizuoti staigmeną būsimai sužadėtinei tuomet padėjo Nicholo bičiuliai – renginį vedęs Dainius Martinaitis ir žurnalistė Kristina Kučinskaitė. Būtent juos Nicholas ir Raimonda pakvietė būti santuokos liudininkais.

Vestuvių dieną nuotaka vilkėjo iki šiol Lietuvoje dar neregėtą suknelę iš lino. Kadangi Graikijos meistrų darbai į mūsų šalį yra dar pakeliui, Raimonda, oficialios ceremonijos metu pasirinkusi dvigubą Balsytės – Jegorovos pavardę.

Atsižvelgdamas į tai, kad nuotakos drabužis persmelktas Viduržemio jūros regiono dvasios, Raimondai netradicinę puokštę iš sukulentų, penkunrožių, gubojos, rožių ir itališko ruskuso lapų sukūrė floristas Modestas Vasiliauskas.

„Apie vestuves iš anksto žinojo tik keli žmonės – tie, kas jas padėjo organizuoti. O artimiausiuosius iš anksto pakvietėme vakarienės į restoraną ir tikrąją jos priežastį atskleidėme tik likus kelioms dienoms iki šventės. Nenorėjome, kad tėvai imtų rūpintis ir jaudintis“, – atviravo Nicholas Kin.

Beveik visi saldumynai vestuvių šventėje dekoruoti laurų lapais, kurie, kaip simbolis, pasirinkti neatsitiktinai – vainikas, nupintas iš lauro šakelių, nuo antikos laikų yra šlovės, pergalės ar taikos simbolis. Be to, atspindi būtent Viduržemio jūros regiono tradicijas.

Vestuvėse Nicholas ir Raimonda išmėgino ir kelias pramogas. Kartu su svečiais pirštais pabaigė piešti dailininkės Gintės Ramutytės pradėtą darbą ir kūrė vienas kitam kvepalus. 

„Bandėme surasti kvapus, kurie abiem patiktų. Esu įsitikinęs, kad Raimondai labiausiai derėjo prisirpusių uogų ir granatų derinys“, – sakė Nicholas Kin.

Jaunieji neabejojo – jų gyvenime bus dar ne viena šventė, kurią norėsis prisiminti ir minėti ne vieną dieną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

As

As portretas
Nemalonus abu...

0732

0732 portretas
rado barakuda kita verga,juokingai atrodai,o tai mylimojo tautybe patinka,tikra barakuda
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių