Mergina dainuoja, kad išgelbėtų šeimą nuo skurdo

  • Teksto dydis:

Šį šeštadienį „Lietuvos balso“ žiūrovų laukia paskutinė akloji perklausa. Viena dalyvių – pirmojoje šių metų perklausoje laimę bandžiusi 17 - metė Ieva Abrasimova. Tuomet merginai neatsisuko nė viena kėdė, bet ji mokytojams pažadėjo nepasiduoti ir būtinai sugrįžti.

„Gyvenu, kad padėčiau mamai“, - tai buvo pirmieji žodžiai, kuriuos jaunoji klaipėdietė ištarė per interviu.  Mergina trokšta ne tik dainuoti ant didžiosios scenos ir būti visų mylima žvaigžde – jai labai svarbu uždirbti pinigų. Taip Ieva  nori atsidėkoti savo mamai, kuri iš paskutiniųjų stengiasi dėl savo keturių vaikų.

„Su tėvu aš negyvenu, o mama man yra už juos abu. Ji man viską atiduoda ir jei galėtų, duotų dar daugiau“, - per interviu atviravo Ieva. Jos mama taip pat prasitarė, jog visuomenė į daugiavaikes šeimas žiūri nepalankiai, lyg jie būtų asocialūs, o darbdaviai bijo imti į darbą: „Mano dukrytė yra labai savarankiška, nes ji žino, kad viskas bus ne tik jai, ji turi pasirūpinti savo broliais ir seserimis“.

Pinigų atvykti į pirmąją perklausą, Ievos mama rado sunkiai, bet troškimas nugalėti ir begalinė meilė jas atvedė į „Lietuvos balsą“. Deja, nei viena kėdė neatsisuko, o Ieva pilnomis ašarų akimis paskendo mamos glėbyje.

Dabar, paskutiniosios perklausos metu  jai atsivėrė antras šansas dar šiemet papulti į „Lietuvos balsą“. Ieva praėjo "Radiocentro" atranką ir galės vėl dainuoti mokytojams. Jau šį šeštadienį 19 val. per LNK žiūrovai sužinos, ar Ievos antrasis kartas įsodins ją į jau nuvažiuojantį „Lietuvos balso“ traukinio paskutinį vagoną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jei nėra

jei nėra portretas
talento, o šeimoje vargas, tai gal galima pradėti nuo indų plovimo, nuo bulvių skutimo, juk visuomet trūksta pagalbinių darbininkų. Koks noras iš karto tapti žvaigžde? Kitas dalykas, jei žmogus talentingas, tuomet tikrai verta kovoti. Gražu, kai šeima didelė, bet reikia vaikus gimdyti žinant, kad juos galėsi išlaikyti, ir nereikės skelbtis visai Lietuvai, kad skursti. Ką daro vaikų tėvas? Kur alimentai? Nors šiokia tokia pagalba būtų.

az

az portretas
oi geriau jau uzsiimtu seksu
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių