Mia ir R.Mikelkevičiūtė – dar vienas garsenybių konfliktas

Socialiniuose tinklapiuose įsiplieskė dar vienas konfliktas. Savaitgalį "karo kirvius" iškasė Mia ir Rūta Mikelkevičiūtė. Taika nekvepia ir trečiadienį.

"Na, ką aš galiu pasakyt... Galvojau, kad dar yra likę keletą pokalbių laidų į kurias galiu ateiti... Deja, po paskutinio pokalbio laidoje "Valanda su Rūta" supratau, kad daugiau – jokiu interviu!!!! Pirmiausia, pradėkim nuo to, kad kvietė kalbėti visiškai kita tema. Apie karjerą, sėkmingus žmones, bet pokalbis vyko apie buvusį vyrą, mano avariją... Pagalvojau, ai, tiek to... Bet gal ne? Nes šiandien, kai pamačiau sumontuotą anonsą, tai žandikaulis atvėpo! "Mia ruošiasi vestuvėms. Ar tai reiškia, kad vestuvės dėl turto?" Come on! Žodžiu išvada: Daugiau jokių interviu!!! Kam? Kad darytų sensaciją iš nieko? Kad vėl būtų skandalas ten, kur jo nėra, tiesiog lygioj vietoj!!! Velniop tokias laidas ir tokius interviu!!! Sėkmės kuriant ir darkantis iš kitų karpant ir montuojant!" – rėžė savo socialiniame tinklapyje Mia.

Po šio pareiškimo įsisuko tikras diskusijų sūkurys socialiniuose tinklapiuose: pasisakė ir pati R.Mikelkevičiūtė ir pokalbių laidos redaktorės.

"Esu Mios talento gerbėja. Manau, kad tai viena iš nedaugelio mūsų dainininkių apdovanota išties išskirtiniu balsu. Todėl tokia jos „staigmena“ mane labai nuliūdino ir nustebino! Bet pramogų pasaulis mėgsta triukšmą! Ką gi, patriukšmaukime, nors sekmadienį aš mieliau leisčiau ramiai apsikabinusi vyrą, bet ne kompiuterį. Pokalbių laida – didelis mechanizmas. Joje dirba daug redaktorių, kurie kalbasi, kviečia pašnekovus. Pašnekovas, jo būsena, jo apsisprendimas man yra svarbiausia. Ir tai suprantama, nes jis gaišta laiką, dalinasi savo asmenine patirtimi, pagaliau – „jis mūsų darbdavys“! Visada esu jo pusėje, todėl „nuolat muštruoju“ redaktorius. Būta net ašarų. Nemeluoti, tiesiai klausti, kartais prieš eterį net iškirpti tai, ko prašo herojus, nesvarbu, kad pasakojo labai įdomiai – tai mūsų nerašytos taisyklės!

Žinoma, visada išlieka galimybė nesusikalbėti, suprasti pašnekovą kitaip – juk žmonės nėra mašinos! Bet tada skambini ne žiniasklaidai, bet tave kvietusiam redaktoriui ir sakai: „klausyk, mes kalbėjomės ne apie tai, kodėl mane apgavai?“. TV studijoje niekas nestovi su automatais, visada gali pasakyti: „aš apie tai nekalbu“; blogiausiu atveju – išeiti. Bet viskas šį kartą buvo priešingai. Mia į laidą atėjo pasitempusi, pasitikinti savimi, tiesiog pražydusi. Laidos tema: „Įvykiai, pakeitę gyvenimą, privertę atsijoti draugus, peržiūrėti vertybes...“.

Prieš filmavimą su ja suderintos ne tik istorijos, kurias ji pasakos, bet net ir aptarti klausimai. Pasakyta, kokias istorijas pasakos kiti laidos dalyviai. Mia yra puiki pašnekovė, moka taip papasakoti, kad užburia klausančius. Laidoje ji kalbėjo apie savo ankstyvą jaunystę, apie savo pirmą nepavykusią santuoką, apie tai, kaip liko viena, kaip suprato, kad niekas kitas ja nepasirūpins – tik ji pati. Kaip ši istorija pakeitė jos gyvenimą, tiksliau privertė suprasti, kad ji pati – savo likimo kalvis. Pasveikinta su artėjančiomis vestuvėmis Mia neprieštaravo, padėkojo ir net išrėžė smagią prakalbą!

Kita papasakota istorija – apie jos avariją, kai ji tik per stebuklą liko gyva ir, kaip vėliau sužinojo, išgelbėjo gyvybę paskui važiavusiai gimdyvei ir vaikeliui. Po filmavimo redaktorės paklausta kaip pavyko filmavimas, Mia atsakė –„viskas gerai“! Tiesa, šeštadienį paskambino redaktorei ir paprašė iš laidos iškirpti vieną detalę. Ir tai bus padaryta! Jokio kito skambučio, priekaišto. Todėl dainininkės viešas laiškas pribloškė daug mačiusius TV laidų redaktorius. Nepaisant to, Mia lieka viena mano mylimiausių Lietuvos dainininkių! Juk žvaigždė ir turi demonstruoti charakterį, nes kokia tada nauda ja būti? O mes, paprasti žmonės, toliau dirbame – lieti tulžį nematau reikalo – tai kenkia grožiui“, – savo nuomonę paskelbė ilgametė pokalbių laidos vedėja.

Viena jos kolegių, buvo prakalbusi apie dainininkę, kaip apie žodžio nesilaikančią asmenybę.

"Pasakysiu atvirai – mes, kviesdamos Mia, jos net netraukiame į svečių sąrašą, nes nebeužtenka rankos pirštų suskaičiuoti atvejus, kai mus pavedė. Tiesiog tikimės-gal šį kartą duok dieve ateis.

O jei dar atviriau – kartais tikrai tenka iškarpyti interviu vietas, kai matai, kad žmogus, na sakykime, iš streso ir jaudulio kiek nusišnekėjo – nes tu jį saugai ir gerbi.

Pašnekovų pakalbinta jau matyt šimtai, mes su jais draugaujam, saugom paslaptis, susiskambinam, čia dirbdama aš kaip redaktorė jaučiuosi gerbiama pašnekovų, niekas manęs ir kolegių žurnaliūgomis nevadina. O ir šiaip, įvardinkit jūs man bent vieną geresnę laidą Lietuvoje."

Į tokį komentarą reagavo ir Mia, apkaltinusi dezinformacijos skleidimu.

„Būtų labai įdomu, kiek kartų aš jus pavedžiau? Tai – dar vienas melas. Kaip jūs drįstat tokias nesąmones rašyti? Jei atsisakymas ateiti į laidą yra pavedimas, tai aš tada tyliu. O jūsų laidoje aš retas svečias, nes pati nenoriu filmuotis. Ir gana čia skleisti šitą dezinformaciją, gėda man už jus. Tai tiek šiam kartui“, – socialiniame tinkle rašė Mia.

Mios komentaras neliko nepastebėtas televizijos laidos „Valanda su Rūta“ redaktorės.

Ji rašė, esą buvo ne vienas kartas, kai Mia neatvyko filmuotis į laidą. Neva nepaisant to, Mia vis tiek kviečiama į laidas.

„Išvardinkit, kuriuos kartus aš jus pavedžiau? Su datomis, prašyčiau. Ir beje, labai gerai prisimenu tave pas save svečiuose. Va tokie žmonės būna. Į akis šypsosi, o užantyje laiko peilį. Ir kaip tau ne gėda?“, – tokiais komentarais piktinosi Mia.



NAUJAUSI KOMENTARAI

vega

vega portretas
o jeigu atvirai, tai Mikelkevičiūtės vedamos laidos jau nesinori žiūrėti, pati klausia, pati nutraukia pašnekovą, pati atsako, na ir tas jos elgesys laidos metu jau nemalonus turbūt ne man vienai. Vengiu žiūrėti, nes ir pašnekovai, jau ale... skiedžiantys nesąmones, antanai, betmenai, antonovai, moteriškos kilmės moterys- prostitutės, laisvo elgesio, ir pan. Nuvairavo į dausas Mikelkevičiūtė.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių