Modelio D. Andriuškaitės įkeltas vaizdo įrašas „sprogdina“ internetą

  • Teksto dydis:

Pirmadienį modelis Deimantė Andriuškaitė socialiniame tinklalapyje „Facebook“ pasidalijo vaizdo įrašu, kuris sulaukė milžiniško smalsių komentatorių dėmesio.

Vaizdo įraše užfiksuota, kaip mušasi du vyrai. Šį smurto protrūkį Vilniaus senamiestyje užfiksavo D. Andriuškaitės draugė, kuri taip pat nufilmavo ir modelio išsakytą šmaikštų komentarą.

Buvusi muilo operų aktoriaus Mario Cimarro mylimoji portalui kauno.diena.lt papasakojo, kad tą vakarą ji su drauge smagiai leido laiką vienoje Vilniaus kavinių.

„Netikėtai prie mūsų įžūliai prikibo nepažįstamas vyras, kuris į prašymą nesikabinėti visiškai nereagavo“, – nemalonius išgyvenimus dėstė mergina.

Pasak pašnekovės, tuomet joms į pagalbą atskubėjo kavinės, kurioje jos leido laiką, virtuvės šefas. 

„Tik spėjome pamatyti, kaip vyrai susikibo. Tuo metu draugė rankoje laikė telefoną, todėl peštynes pavyko užfiksuoti“, – pasakojo Deimantė.

Mergina neslepia, kad vaizdo įrašą feisbuke patalpino ne tik norėdama pakelti nuotaiką draugams.

„Negali žinoti, kada gali nutikti panaši situacija. Merginos, būkite atsargios, nes virtuvės šefo šalia gali ir nebūti“, – nuotaikingai pokalbį baigė modelis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nieko gero

nieko gero portretas
tokiu video pilnas you tube.Geriau reikejo nufilmuot savo pizda kaip masturbuoji ir idet video,va tada susprogdinsi interneta

neturi ka veikt

neturi ka veikt portretas
Kaip jus susikti zurnalistai neturit ka veikti.straipsniai apie nuogas mergas, mustynes ir zudynes ir kasdienybe. O kad ka nors grazaus ir prasmingo parasytumet kada? Lochai
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių