Muzikos festivalyje „Granatos Live“ – dar daugiau pramogų

  • Teksto dydis:

Muzikos festivalio „Granatos Live“, vyksiančio jau pirmąjį rugpjūčio savaitgalį Rumšiškėse, pramogų zonos spektras dar labiau išsiplėtė. Festivalis siūlo neeilinį kokybiškos muzikos ir pramogų derinį.

Muzikos festivalio „Granatos Live“, vyksiančio jau pirmąjį rugpjūčio savaitgalį Rumšiškėse, pramogų zonos spektras dar labiau išsiplėtė. Festivalis siūlo neeilinį kokybiškos muzikos ir pramogų derinį.

Futbolo vasarą tęsiasi

Vasaros futbolo karštinė niekur nedingo, todėl „Granatose“ šios sporto šakos variacijų bus dar daugiau. Nuo įprasto „penki prieš penkis“ turnyro iki daug juoko ir gerų emocijų sukeliančių rungtynių. O šių bus ne viena – milžinišką kamuolį aikštelėje varinės „Mega futbolo“ žaidėjai, o šlapių pramogų mėgėjai kamuolį spardys specialioje aikštelėje su... šiek tiek vandens. Dar viena, visiškai nauja, futbolo versija kvies lįsti į burbulą ir mėginti žaisti visiem įprastą žaidimą, tik jame ko gero jokios spalvos kortelės negalios! Smagu ir dalyvauti, ir žiūrėti!

Nuo akrobatų iki kareivių

Festivalio dalyvius džiugins ypatingos pramogos, leisiančios pasijusti ir akrobatu, ir kareiviu, ir vaizdo žaidimo herojumi. Viena jų – virvė, guma, trosas arba tiesiog „slackline‘as“, kurio entuziastai supažindins su šia nauja akrobatiška pramoga ir visus pageidaujančius pamokys įvairiausių triukų. Norintys susipažinti su kareiviško gyvenimo ypatumais bus laukiami „Army day“ stovykloje. Tai trumpas, bet koncentruotas gurkšnelis tikro kareiviško gyvenimo, pradedant tikrų tikriausia koše ir baigiant tikros kareiviškos misijos užduotimis. Kiek kitokios misijos ir kovos virs netoliese esančiame miške, kur vyks„KA-ringo“ organizuojamas „Draugų mūšis“. Tai į tikrovę perkeltasvaizdo žaidimas, kuriame teks kovoti specialiais elektroniniais ginklais.

Festivalyje „Granatos Live“ nuobodžiauti nebus kada! Dienos pramogas keis kokybiška muzika. Šiais metais didžiosiose scenose gros britų jaunosios kartos atstovai grupė „Bastille“ ir atlikėjas John Newman, taip pat gatvės muzikos propaguotojas Dub FX, svečiai iš Latvijos „Instrumenti“, lietuvių pasididžiavimas „Golden Parazyth“, „G&G Sindikatas“ ir kitos grupės. Mažoji scena skirta jauniesiems Lietuvos atlikėjams ir grupėms, o ilgiausiai veiksianti DJ scena taps naktinėti ir šokti mėgstančių festivalio „Granatos Live“ dalyvių traukos centru.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių