N. Bunkė apie skyrybas: tenka valdytis, jei nori taikos

  • Teksto dydis:

„Esu du kartus išsiskyrusi moteris. Skyrybos nėra malonus procesas, įvyksta visokių negerų dalykų, tačiau emocijas tenka valdyti, jei nori taikos“, – per televizijos laidos „Moterų balsas“ filmavimą kalbėjo viena laidos vedėjų Natalija Bunkė.

„Skyrėmės tris kartus, labai tikiuosi, kad ketvirtas bus lemtingas ir aš daugiau niekada negrįšiu pas vyrą, kuris norėjo mane nužudyti“, – atvira buvo cirko artistė, cirko „Alex“ vadovė Agnė Zobovienė.

„Kantrybės turi tiek, kiek myli žmogų“, – visiškai tikra vienas skyrybas išgyvenusi ir su pirmuoju vyru puikiai sutarianti Eglė Kernagytė-Dambrauskė (33).

„Be proto džiaugiuosi, kad mano pirmasis vyras Deivydas Zvonkus sukūrė puikią šeimą, kad surado Katažyną. Aš jau irgi buvau ištekėjusi, turėjau sūnų, Deivydas kartais atvažiuodavo pas mus pavakarieniauti. Kartą jam skambina Katažyna, klausia: kur esi? Pas Nataliją. Gerai, sako, aš irgi atvažiuoju. Atvažiavo su pica, buteliu vyno, mes smagiai pavakarojome ir ji suprato, kad tarp mūsų yra likę draugiški santykiai, kuriuos reikia branginti. Nuo tada visi draugaujame, – pasakojo Natalija ir piktinosi tomis moterimis ir vyrais, kurie asmeninius santykius sprendžia manipuliuodami vaikais. – Nieko baisiau už tai būti negali.“

Tris kartus nesėkmingai su 28 metais vyresniu cirko artistu Mykolu Zobovu skyrusis A. Zobovienė tikisi, kad ketvirtas bus lemtingas. „Vyrai nesikeičia, kad ir kokius gražius žodžius kalbėtų, – patyrė ji. Labiausiai Agnei gaila vaikų, kurie nebenori bendrauti su jų mamą skaudinusiu tėvu. – Vaikai vyrams reikalingi tol, kol myli jų mamą.“

Atvažiavo su pica, buteliu vyno, mes smagiai pavakarojome ir ji suprato, kad tarp mūsų yra likę draugiški santykiai, kuriuos reikia branginti.

Šviesaus atminimo maestro Vytauto Kernagio dukra E. Kernagytė-Dambrauskė neabejoja, kad žmonės ir patys dažnai susikuria aplinkybių, kurios priverčia juos kentėti. „Žvelkime į viską paprasčiau“, – kalbėjo Eglė, antrą kartą sukūrusi laimingą šeimą ir nuoširdžiai bendraujanti su pirmojo savo sūnaus tėčiu.

Eglė nepaprastai dėkinga pirmojo vyro tėvams, kurie ir po jaunos šeimos skyrybų puoselėjo santykį su anūku ir nauja Eglės šeima. „Jie labai šviesūs žmonės, – pripažįsta. – Rugsėjo 1-ąją turime tradiciją susirinkti visi kartu: mano pirmasis vyras, jo tėvai, visa dabartinė šeima, mano vyro tėvai, mano mama ir brolis. Nuostabus jausmas, puiki bendrystė, o ir vaikai mato gražų pavyzdį.“

Kodėl A. Zobovienė grįžo pas vyrą, kuris planavo ją nužudyti? Kodėl išeidama jam palieka dvarą ir pinigų sąskaitoje? Kaip antrasis E. Kernagytės-Dambrauskės vyras priima jos buvusįjį? Ar pasiryš Eglė plaukti su savo vyru aplink pasaulį? Kodėl santuoka yra darbas ir kaip ją reikia saugoti? Skirtingos, bet labai pamokančios skirtingų moterų istorijos ir garsios skyrybų advokatės V. Gražulytės patarimai, kaip išsiskirti solidžiai, – tik laidoje „Moterų balsas“ jau šį trečiadienį 21.30 val. per „Lietuvos ryto“ televiziją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
E
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių