N. Campbell atidarė laikiną mados parduotuvę supratimui apie Ebolos virusą didinti

  • Teksto dydis:

Britų supermodelis Naomi Campbell (Naomi Kempbel) Rytų Londone ketvirtadienį atidarė laikiną mados parduotuvę supratimui apie Ebolos viruso plitimą didinti.

N. Campbell, kuri vilkėjo pilką suknelę gilia iškirpte, rodė išeigines sukneles, aukštakulnius ir kitus daiktus, kuriuos parduotuvei padovanojo dizaineriai ir draugai.

Lėšų rinkimo parduotuvė „Fashion for Relief“, kurią N.Campbell įsteigė po uragano „Katrina“ 2005 metais, šįkart vieną savaitę veiks prekybos centre „Westfield“.

„Supratimo apie Ebolos (karštligę) didinimas ir švietimas apie jos prevenciją yra labai svarbūs padedant užkirsti kelią šios mirtinos ligos plitimui“, – sakoma N.Campbell pareiškime, kuris buvo paskelbtas prieš parduotuvės atidarymą.

„Viliamės, kad parduotuvė „Fashion For Relief“ surinks taip reikalingų lėšų ir didins supratimą, tuo pačiu metu pasiūlydama nuostabių daiktų prieinamomis kainomis“, – sakoma pareiškime.

Prie N.Campbell per parduotuvės atidarymą prisidėjo taip pat londoniečiai reperis Tinie Tempah (Tinis Tempa) ir aktorius Idrisas Elba, kuris vaidino Stringerį Belą televizijos šou „Blakė“ (The Wire) ir Nelsoną Mandelą 2013 metų biografiniame filme.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių