Naują dainą pristatanti E. Jennings siunčia žinią savo dukrai

  • Teksto dydis:

Baigdama trumpas motinystės atostogas Erica Jennings pristato naują dainą „The Truth“.  Taip po truputį atlikėja atskleidžia savo kūrybą, kurią bus galima išgirsti kitąmet pasirodysiančiame antrajame Ericos soliniame albume.

„Kai gimė Gaia, aš jau buvau pradėjusi planuoti svarbiausią savo karjeros koncertą „Istorijos iš Niujorko“, tačiau visos mintys tuomet buvo tik galvoje, fiziškai nuolatos buvau su dukryte. Tas metas buvo be galo kūrybingas, planavau sugrįžimą į sceną, rašiau naujas dainas ir atradau, kad būtent tam noriu skirti daugiau dėmesio, noriu dainas kurti ne tik sau, bet ir kitiems atlikėjams“, – sakė Erica, šių metų pradžioje „M.A.M.A.“ apdovanojimuose išrinkta geriausia šalies atlikėja.

Naujoji daina prodiusuota Vytauto Bikaus, tačiau sukurta Ericos. Ji parašė ne tik žodžius, bet ir muziką.

Tai -– pamoka. Ji kalba apie visus melus, kuriuos sakome patys sau. Vieni tai daro sąmoningai save skaudindami.

Jautria daina E. Jennings nori perduoti ypatingą žinią savo dukrai: „Tai -–pamoka. Ji kalba apie visus melus, kuriuos sakome patys sau. Vieni tai daro sąmoningai save skaudindami, kiti – priešingai, nori nukreipti dėmesį nuo to, kas svarbu, ir galvoti tik apie laimingus dalykus. O juk gyvenime yra visko ir visų svarbiausia būti atviru pats sau, tik tada mes galime išsilaisvinti nuo visų mus stabdančių minčių ir iš tiesų sužydėti. Todėl ir daina vadinasi „Tiesa“, – pasakojo dainininkė.

Ši daina gyvai nuskambės ir lapkričio 23 d. Vilniaus Kongresų rūmuose vyksiančiame koncerte „Istorijos iš Niujorko“, kuriame Erica pirmą kartą galės atskleisti ne tik muzikinius, bet ir aktorinius savo talentus, rašoma pranešime spaudai.  „Nedaug kas žino, kad esu baigusi muzikinį teatrą, tad ir vaidyba man – nesvetima. Labai džiaugiuosi, kad šį koncertą rengiame su „Vilnius City Opera“ komanda, meno vadove Dalia Ibelhauptaite ir režisieriumi Gediminu Šeduikiu. Jie padeda sukurti išties įspūdingą renginį, vertą ryškiausios Brodvėjaus scenos”, – sakė Erica, kuri teatralizuotame koncerte atliks jaunos airės vaidmenį, atvykstančios į Niujorką prohibicijos metais, siekiančios džiazo dainininkės karjeros.

„Tai bus muzikinis pasakojimas apie meilę, svajones, ambicijas ir draudimus, pagundas ir rizikas. Man lengva įsijausti, nes statydama tokį koncertą aš ir pati labai rizikuoju. Tačiau būtent tai ir veda į tikslų įgyvendinimą,“ – pasakojo Erica. Ji koncerte atliks dainas tiek iš savo solinės programos, tiek ir iš šiemet įrašyto džiazo albumo. Pastarąjį E. Jennings kūrė su muzikos prodiuseriu Joseph Baldassare, dirbančių net su tokiomis žvaigždėmis kaip Bob Dylan.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių