Naują dainą pristatanti J. Šeduikytė: gyvenimas yra judesys!

  • Teksto dydis:

Viena populiariausių Lietuvos dainininkių Jurga pristato savo naują dainą „Dance“, kuri šiandien pasirodė visose skaimeninėse muzikos platformose. Naujomis spalvomis suskambusi Jurga įsitikinusi: „Gyvenimas yra judesys ir kol jis yra – žmogus tobulėja“.

Praėjusiais metais išleidusi albumą „Not Perfect“ Jurga muzikos gerbėjus pradžiugina jau antru visiškai nauju singlu šiemet. Gegužės mėnesį dainininkė išleido radijo stočių puikiai priimtą kūrinį „Be žodžių“, parašytą kartu su bendraautoriais iš Latvijos, o šiandien ji sugrįžta su daina, kuriai muziką ir žodžius sukūrė pati.

„Spotify“, „Deezer“, „iTunes“ ir kitose muzikos platformose šiandien pasirodžiusiame single galima išgirsti ne tik originalią dainos „Dance“ versiją, bet ir GeraiGerai sukurtą šios dainos remiksą bei naujai perrašytą vieną populiariausių albumo „Not Perfect“ kūrinių „No Pain No Gain“.

Jurgos koncertų lankytojai jau turėjo galimybę išgirsti „Dance“ tiek jos koncertų turo „Not Perfect“ metu pavasarį, tiek per vasaros koncertus. Ir tai buvo ta daina, kurią žmonės net ir girdėdami pirmą kartą kildavo šokti. Prie jų noriai prisijungdavo ir pati dainininkė. „Visada norėjau šokti“, – prisipažįsta Jurga. „Ir nors dainuoti ir tuo pačiu šokti nėra lengva, pavyko rasti savo judesį scenoje, be jo mano pasirodymas dabar būtų nepilnas.“

Išgirsti naują dainą „Dance“ ir šokti kartu su Jurga bus galima jau artimiausiuose koncertuose. Šiandien dainininkė kviečia į savo pasirodymą Palangos klube „Vandenis“. Kitą savaitę, rugpjūčio 30 dieną, Jurga dalyvaus festivalyje „M.A.M.A. vasara“ sostinės Kalnų parke, o rugsėjo 1 dieną koncertuos „Sostinės dienose“ V. Kudirkos aikštėje esančioje scenoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

klp

klp portretas
graudu Lietuva nebeturi dainininkų kurių muzika būtų skirta mums Lietuvos žmonėms. Čia tokios dainos turbūt skirtos turistams ir imigrantams kurie kalba angliškai
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių