Naujas „TV Pagalbos“ gelbėtojas – eterio ragavęs A. Švilpauskas

  • Teksto dydis:

Televizijos laidos „TV Pagalba“ sąskaitoje – daugybė gerų darbų. Jų sąrašą pildyti nuo šiol padės naujas gelbėtojų komandos narys – žiūrovams jau gerai pažįstamas eterio veidas Arnas Švilpauskas.

Aktyvus ir nuolat iššūkių ieškantis Arnas ne kartą sublizgėjo televizijos eteryje ir anapus filmavimo kamerų: didžiausio masto muzikiniame projekte „Chorų karai“ pernai jis į pergalę vedė Kėdainių chorą, ant parketo sukosi šių metų „Šok su manimi“ sezone ir jau kuris laikas sėkmingai režisuoja TV3 įžymybių naujienų laidą „VIP“.

Arnas entuziastingai ruošiasi savo debiutui laidoje „TV Pagalba“. „Apsidžiaugiau gavęs pasiūlymą dirbti „TV pagalboje“. Žinoma, reikėjo pasvarstyti kelias dienas, nes tai – labai didelė atsakomybė. Bendravimas su žmonėmis ir jų problemų sprendimas įpareigoja ne tik filmavimo metu, bet ir savaitgaliais, kai reikia skubiai reaguoti į žmonių pagalbos šauksmą“, – pasakoja A. Švilpauskas.

Pasak naujojo gelbėtojo, jam didelė garbė dirbti profesionalioje komandoje: „Suprantu tą kaip didelį įvertinimą. Tikiuosi, kad mano darbas duos gerų vaisių. Televizijoje nesu naujokas, tačiau prieš šią premjerą jaudinuos kaip niekada.“

„TV Pagalbos“ kūrėjai negaili gerų žodžių apie naująjį savo kolegą. „Arno asmenyje radome tai, kas mums svarbu, – nuoširdų rūpinimąsi žmogumi ir televizijos profesionalo įgūdžius. Na ir, žinoma, jo puikus humoro jausmas. Tikimės iš jo linksmų laidų“, – sako „TV Pagalba“ projekto vadovas Andrius Žemaitis.

A. Švilpausko debiutas „TV Pagalboje“ – jau netrukus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių