Naujausią G. Ritchie filmą Vilniuje ir Kaune bus galima pamatyti už 1 centą

  • Teksto dydis:

Guy Ritchie, kuris pasaulį jau pavergė didžiulio pasisekimo sulaukusiomis juostomis „Stok, lok arba šauk“, „Šerlokas Holmsas“ bei „Vagišiai“, grįžta. Į kino teatrus jau gegužės 12 dieną atkeliauja režisieriaus nuotykių veiksmo drama „Karalius Artūras: kalavijo legenda“, kurioje įsimintinus vaidmenis atlieka Jude'as Law bei Charlie Hunnamas.

Artėjančios premjeros proga dinamiškai, įžūliai ir nenuobodžiai perpasakotą istorinę legendą likus dviem savaitėms iki jos atkeliavimo į didžiuosius ekranus – balandžio 27 dieną – Vilniaus ir Kauno kino teatrų lankytojai galės pamatyti vos už vieną centą.

Vilniuje seansus pristatys kino teatras „Multikino“, Kaune – „Cinamon“. Kaip patekti į išankstinę premjerą, galima sužinoti užėjus į minėtų kino teatrų internetinius arba „Facebook“ puslapius.

Dramoje bus pasakojama intriguojanti istorija apie jaunuolį Artūrą (aktorius Ch. Hunnamas), kuris net nenutuokia apie savo karališką kilmę, kol vieną dieną prisiliečia prie užburtojo Ekskaliburo. Legenda byloja, kad akmenyje įkalintą kardą ištraukti gali tik karalius. Visų nuostabai, tai pavyksta padaryti būtent Artūrui.

Prie vaikino ima burtis piktojo valdovo Vortigerno (aktorius J. Law) nukamuoti žmonės. Sukilimo nuojauta atkreipia Vortigerno, kažkada nužudžiusio Artūro tėvus ir užgrobusio sostą, dėmesį. Tuo tarpu jaunąjį Artūrą užgriūva atsakomybės našta, tačiau jam dar teks įrodyti, kad yra vertas karaliaus sosto.

„Dar prieš sėsdamas rašyti scenarijaus žinojau, kad pagrindiniams vaidmenims kviesiu J. Law bei Ch. Hunnamą. Dievinu jų talentą. Negalėjau atsidžiaugti Jude’o sugebėjimais, kuomet jis tobulai suvaidino daktaro Vatsono vaidmenį „Šerloke Holmse“, o kai pamačiau jį seriale „Jaunasis popiežius“, supratau, kad šis vaikinas – vienas geriausių dabartinių aktorių. Tą jis įrodys ir suvaidinęs Vortigerną. O Charlie vien jau galingas stotas byloja apie karališką prigimtį, tad žodžių daugiau ir nereikia“, – sako G. Ritchie.

Intriguojantis naujausias režisieriaus filmas „Karalius Artūras: kalavijo legenda“ ekranuose pasirodys gegužės 12 dieną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių