Naujausias Ž. Grigaičio stiliaus atradimas – kojinės su pieno proteinais

  • Teksto dydis:

Vienu stilingiausių Lietuvos vyru pavadinamas verslo konsultantas Žilvinas Grigaitis pasakojo, kad naujausias jo atradimas – kojinės su pieno proteinais.

„Vyriškos mados tendencijos man labai įdomios. Regis, šioje srityje atrasti kažką naujo labai sudėtinga. Bet pastebiu, kad pastaraisiais metais kūrėjai pradėjo ne tik akcentuoti drabužio ar aksesuaro išvaizdą, bet ir jo įtaką organizmui“, - kalbėjo Ž. Grigaitis.

Pagal 3D technologiją pagamintas kojines su pieno proteinais jis aptiko verslo reikalais keliaudamas po Europą ir užsukęs į vieną Milano oro uoste esančią parduotuvę. Jos buvo padėtos prie rekomenduojamų skrydžio metu turėti daiktų. Neatsispyręs pagundai išmėginti naujovę, daug laiko lėktuvuose praleidžiantis Ž. Grigaitis tik Lietuvoje sužinojo, jog mokslininkų bei dizainerių bendro darbo vaisių galima įsigyti ir mūsų krašte.

Dabar Ž. Grigaičio garderobą įvairiomis progomis paįvairina pilkos, mėlynos ir juodos spalvos kojinės. Jas jis nešioja ne tik leisdamas laisvalaikį ar sportuodamas, bet ir eidamas į vakarėlius, kuriuose prašoma paisyti originalesnio nei įprasta aprangos kodo.

Ž. Grigaičio teigimu, pluoštas, iš kurio pagamintos kojinės, primena natūralų šilką. Jame, pasak specializuotoje literatūroje skelbiamų duomenų, yra 17 aminorūgščių. Audinys su pieno proteinais stimuliuoja kraujotaką, leidžia odai kvėpuoti.

„Mane nustebinusios kojinės sukurtos šiuolaikinių technologijų pagalba. Pluoštas, naudojamas kojinėms gaminti, gaunamas iš kazeino ir vertinamas kaip ekologiškas, antibakterinis produktas, kurio pH atitina žmogaus odos pH. Kai visa tai perskaičiau specializuotuose užsienio žurnaluose, sunkiai galėjau patikėti tuo, ką mokslininkai, šiuolaikinių technologijų specialistai ir dizaineriai geba kartu sukurti“, - stebėjosi Ž. Grigaitis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Vyrai turi atrodyti vyriškai, o moterys moteriškai. Šis vyras man primena Eurovizijos nugalėtoją Končito. Buvo Vilniuje tokia Rožytė.. va kirvis kotą atitiktų, tik amžiaus skirtumas. Dar Kirkorovas su savo skudurais pritaptų prie Rožytės ir šio pasipuošėlio.

Vile

Vile portretas
Neturi zmones tolerancijos kitokiems,negu jie patys. Grigaitis is tikruju skiriasi nuo daugumos, bet vadinti,kad jam truksta smegenu... Turi versla, uzdirba didelius pinigus, apie kokius daugelis cia ir pasvajot nedrista, nes nesugeba. Bet stai jei rengiasi ne taip,kaip tulas komentatorius, tai jau "smegenu neturi" ir pan. Pavydas bamba grauzia cia daugumai komentuojanciuju. Nes panasu,kad daugelis pilkos pelytes.

kaunietis

kaunietis portretas
gerbiu Kauno diena, bet Kauno diena negerbia saves, jei deda sito klouno nuotraukas ir raso apie jo kojines.
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių