Naujojo „Ten Walls“ albumo kaina pribloškia

  • Teksto dydis:

Pasaulyje garsus Lietuvos muzikantas ir prodiuseris Marijus Adomaitis, daugeliui žinomas slapyvardžiu "Ten Walls", kovo 15 d. pristatys savo naują albumą "Queen". Jo kopiją jau dabar galima įsigyti "Amazon" puslapyje. Tiesa, už įspūdingą kainą.

"Amazon.co.uk" skelbia, kad norintys įsigyti dviejų kompaktinių diskų albumą turi pakloti beveik 1 tūkst. 700 svarų sterlingų (apie 2000 eurų). Šią sumą turi sumokėti tie, kurie nori nusipirkti „pre-order“ kopiją. Ji į laimingųjų rankas pateks dar iki kovo 15-osios, albumo pasirodymo dienos.

Dviejų dalių albumo viršelis primena knygą. Tai – tarsi meno kūrinys, o ši muzikinė "knyga" pasipuošusi nuotraukomis, iliustruojančiomis dainas.

Poezija, žodžiai, fotografija, vizualieji menai ir muzika – visa tai daro „Queen“ daugiau nei albumu. Taip naująjį lietuvio albumą pristato "Amazon". Kurdamas jį prodiuseris bendradarbiavo su daugybe įvairių muzikantų. 

Pirmoje "Ten Walls" albumo dalyje yra net 13 dainų: "Rhapsody", "1983 feat. Domas Aleksa", "Menuet", "Experiencing Various Embodiments feat. Petras Geniusas", "Age Old Pain feat. Jonatan Backelie", "Snowing On Ravel", "Her Beauty" ir kitos. Šios albumo dalies tikslas – jausmus sužadinti klausos pagalba.

Daina lietuvišku pavadinimu

Antroji dalis skatina jausti pasitelkiant judesius. Tai labiau atspindi "Ten Walls" šokių muzikos pakraipą. Šią dalį sudaro 11 dainų: "Observing", "Still Waiting", "Italo", "Balboa", "Next Station", "Chain And Shacles" ir kitos. Viena daina pavadinta lietuviškai – "Dvylika Broliu Juodvarniais Lakstanciu".

"Ten Walls", kurdamas albumą, dirbo kartu su garsiais muzikantais – Petru Geniušu, gitaristu Domu Aleksa, būgnininku Marijum Aleksa, violančelininku Vytautu Sondeckiu, dirigentu Ričardu Šumila.

Be išskirtinės "Ten Walls" muzikos albume dainuos Monika Liu, Jonatanas Bäckelie, ALX, taip pat M. Adomaičio mokytojas ir bičiulis Andrew.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių