Netikėtai mirusi „The Cranberries“ vokalistė ruošėsi įrašyti naują „Zombie“ versiją

  • Teksto dydis:

Londone pirmadienį netikėtai mirusi airių roko grupės „The Cranberries“ lyderė Dolores O'Riordan turėjo netrukus su grupe „Bad Wolves“ įrašyti naują savo hito „Zombie“ versiją, antradienį pranešė ši sunkiojo roko grupė.

„Mes sukrėsti ir nuliūdę dėl naujienų apie Dolores mirtį vos kelios valandos prieš tai, kai ji turėjo įrašyti vokalo partiją mūsų būsimoje „Zombie“ versijoje“, – vėlai pirmadienį socialiniame tinkle „Facebook“ paskelbė „Bad Wolves“.

Grupės dainininkas Tommy Vextas (Tomis Vekstas) sakė: „Visuomet manėme, kad autentiškumo ir atvirumo, kuriuos ji skleisdavo scenoje ir savo įrašuose, turėtų siekti visos grupės, nepriklausomai nuo žanro. Kai išgirdome, kad jai patiko mūsų versija ir ji nori joje dainuoti, tai buvo didžiausias komplimentas, kurį galėjo gauti nauja grupė ar, tiesą sakant, bet kuri grupė.“

Muzikos prodiuseris Danas Waite'as (Danas Veitas), D. O'Riordan draugas, sakė, kad ji prieš pat mirtį paliko jam balso pranešimą, kuriame pasakoja, „kaip jai patinka „Bad Wolves“ „Zombie“ versija“ ir kad ji nekantrauja pasimatyti su juo studijoje, ir įrašyti vokalo partiją.

„Ji atrodė pilna gyvybės, juokavo ir džiūgavo šią savaitę susitiksianti su manimi ir mano žmona. Naujienos apie jos mirtį pribloškė“, – sakė jis.

Londono policijos atstovė nurodė, kad pareigūnai „aiškinasi staigią mirtį“. Policija į miesto centre esantį viešbutį buvo iškviesta pirmadienį 9 val. 5 min. vietos (11 val. 5 min. Lietuvos) laiku.

D. O'Riordan buvo 46 metai. Jos mirties priežastis laikoma neaiškia, tyrimas tęsiamas.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių