Nostalgija: pirmą kartą Lietuvoje – legendinis „Words“ atlikėjas F. R. David

  • Teksto dydis:

Daugelis dar prisimena laikus, kai net nedrįso pasvajoti apie galimybę gyvai išgirsti ir pamatyti bent vieną iš legendinių lengvojo roko grupių, įkvepiančių šėlti didžiulėse arenose.

Svaiginančius vakarėlius menančių hitų, tokių kaip „Words”, „Living next door to Alice” ar „Ten o’clock postman” skleidžiama energija daugybę metų nepraranda savo žavesio ir vis dar jaudina, išjudindama prisiminimus. Kuo ši muzika žavi šiandien? Šią vasarą pirmą kartą vienoje scenoje pasirodys muzikos legendos F. R. David, „Secret Service“ ir grupė „Smokie”. Pasak koncerto idėjos autorių, šis trio scenoje užkurs tikrą pirtį.

„Norime atgaivinti dvasią, sklandžiusią ore prieš keletą dešimtmečių. Moterys iki šiol prisimena džentelmeniškus vyrų poelgius, kai po kiekvieno vakarėlio jas pėsčiomis lydėdavo namo, o prieš tai vakarėliuose nedrąsiai, bet įsimylėjusiomis akimis kviesdavo pašokti bei prašydavo leidimo pabučiuoti. Vyrams vaizduotėje iškyla mylimos moters paveikslas: ji, apsivilkusi tais laikais madinga, iš blizgių siūlų vąšeliu nerta, laisvai krentančia suknele ir šiek tiek pečius apnuoginančia palaidine nurausta nuo žvilgsnio, o nuo linksmybių žaismingai suvelti plaukai dar labiau paryškina natūralų grožį – grakščias kojas ir kūno linijas“, – pristato liepos 9 d. Klaipėdos vasaros estradoje vyksiančio koncerto organizatoriai.

Didžiųjų muzikos pasaulio virtuozų kūrinių pripildyta aplinka yra kur kas daugiau nei tik muzikinis šou. „Ilgai susituokusioms poroms tai – retai pasitaikanti proga panirti į stiprias prisiminimų emocijas, padedančias vėl įžiebti romantikos ugnį. Tikimės išpildyti ne vieną, ir net ne dvi jaunystės svajones iš karto – surengsime patį geriausią 80-ųjų vakarėlį pajūrio širdyje. Be to, tai bus pirmas kartas, kai Lietuvą aplankys saldusis garsiosios dainos „Words” (Don‘t come easy) atlikėjas F. R. David, o grupė „Secret service” pristatys naująjį albumą“, – atskleidžia renginio kūrybinė komanda.

Sugrįžti į praėjusį laiką bus kaip niekad lengva – tereikia ryškiai raudonai pasidažyti lūpas, o vyrams senuose „archyvuose“ susirasti spalvotą švarką, ritmiškai trypti ir sukti ratus aplink vakaro gražuoles.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių