O. Pikul antrininkė apgavo net atlikėjos draugę L. Norkevičienę

  • Teksto dydis:

Šį sekmadienį prie LNK antrininkų šou „Mes – vieno kraujo“ komisijos stalo pirmą kartą sėdo atlikėja Liepa Norkevičienė, kuri filmavimo metu buvo nustebinta tikrai ne kartą. Vienu didžiausiu jos atradimu tapo šiaulietė Živilė Gedvilaitė – ją išvydusi Liepa iš pradžių pagalvojo, kad scenoje mato savo bičiulę Oksaną Pikul.

„Rimtai, jau norėjau sakyti – o, labukas, Okse“, – vėliau pati iš savęs juokėsi Liepa.

„Aš apakęs, tu net šneki taip pat, kaip Oksana, net judesys toks pat“, – savo nuostabos neslėpė ir prodiuseris Egmontas Bžeskas.

„Kažkas jai jau yra sakęs, kad Živilė – tai Vaidos Genytės talentas ir Oksanos Pikul išvaizda, – prisiminė ir Rolandas Mackevičius, pažinęs Ž. Gedvilaitę iš ankstesnių muzikinių projektų.

„Tikiuosi, kad po visų audrų ir bangavimų tavo gyvenime, tu dabar jau matai švyturį, matai uostą, kuriame tau būtų ramu“, - jautriai kalbėjo R. Mackevičius.

Iš tiesų, Ž. Gedvilaitės istorija gali įkvėpti ne vieną. Vieniša mama kasdien skubinasi net į kelis darbus, kad galėtų pasirūpinti ir savimi, ir savo šešerių metų dukrele. Ji dėsto muziką dviejose gimnazijose bei Šiaulių universitete, moko vaikus dainavimo privačiai, o savaitgaliais rengia savo pasirodymus kavinėse.

Moters šypsena ir nuoširdumas netrukus pavergė visus. „Lai nesupyksta Oksana, bet jūsų balsas man meilesnis ausiai pasirodė“, – po pasirodymo nusijuokė Liepa. Komisijos prašymu moteris pademonstravo ir savo operinio dainavimo įgūdžius. „Aš tik pagalvojau – kiek reikia valios ir drąsos būti Pikul, kai iš tikrųjų gali dainuoti šitaip“, – dalyvės balsu žavėjosi Asta Stašaitytė-Masalskienė.

Projekto komisija tampa vis reiklesnė: neretai atrankų kartelės neįveikia net ir vizualiai į atlikėjus panašūs antrininkai, jei komisijos nariai nutaria, kad dalyvis nepagavo tikrojo atlikėjo charakterio. Ar pavyks klasikinio vokalo dėstytojai ir mokytojai įsikūnyti į pupytę O. Pikul?

„Mes – vieno kraujo“ – šį sekmadienį 19.30 val. per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių