O. Pikul-Jasaitienė nusifilmavo televizijos seriale

  • Teksto dydis:

Dainininkė ir makiažo meistrė Oksana Pikul-Jasaitienė – veikli moteris. Ji ne tik spėja pasirūpinti šeima, suorganizuoti grupės „Olialia Music Group“ (OMG) koncertus, užsiimti vizažu, bet ir nusifilmuoti lietuviškame seriale.

Komiško TV3 televizijos serialo „Šviesoforas“ kūrėjai žinomą dainininkę pakvietė paragauti aktorystės duonos. Jai patikėta suvaidinti pačią save. Komiškame seriale debiutuojanti moteris tikino, kad tokio kūrėjų pasiūlymo ėmėsi su džiaugsmu. „Serialo filmavimas man paliko tikrai smagių įspūdžių. Aktoriai, režisierius, operatoriai, visa komanda – tikrai labai draugiška ir smagi. Buvo gera vėl paragauti šios profesijos prieskonių. Kadangi šį serialą pasižiūriu dažnai, todėl tikrai apsidžiaugiau gautu pasiūlymu“, – džiaugėsi O. Pikul-Jasaitienė.

Pagrindinius serialo herojus įkūnija gerai visiems pažįstami aktoriai, kuriems kompanija kartkartėmis palaiko kviestinės žvaigždės. Viena jų ir tapo Oksana. „Filmavimo aikštelėje buvo tikrai šilta ir smagi atmosfera. Mintyse net šyptelėjau, jog būtų įdomu pamatyti ir kitas jų darbo vietas ir istorijas! Dabar šį serialą žiūrėsiu dar įdomiau, nes pačiai teko garbė suvaidinti“, – nauja patirtimi džiaugėsi šiuo metu Jungtinėse Amerikos Valstijose viešinti Oksana.

Bene dešimtmetį šou pasaulyje besisukanti atlikėja vedė ne tik įvairias televizijos laidas, bet ir filmavosi daugelyje TV projektų. Garsi moteris tikina, kad per tiek laiko pasitaikė ir ne vienas komiškas įvykis: „Televizijos projektuose tenka dalyvauti ir dirbti jau daugiau nei dešimt metų, tad per tą laikotarpį yra nutikę tikrai daug įdomių ir juokingų situacijų. Ir tekstą neteisingai esu interpretavusi, kartą teko ir kolegą po vakarėlio gaivinti.“

Paklausta, kaip ji viską suspėja ir kaip pavyksta darbą suderinti su karjera, moteris tikino, kad tą padaryti padeda įgimtas jos aktyvumas ir tikslų siekimas. „Mano gyvenimo ritmas labai aktyvus, bet aš tuo mėgaujuosi. Stengiuosi ir šeimos nenuskriausti, ir save realizuoti. Esu labai aktyvus žmogus. Mėgstu siekti užsibrėžtų tikslų“, – savo sėkmės paslaptį išdavė O. Pikul-Jasaitienė.

„Šviesoforas“ – tai trijų neišskiriamų draugų istorija, o jų asmeniniai gyvenimai tarsi šviečiantys šviesoforo signalai. Vienas iš jų jau yra vedęs, kitas turi merginą, o trečiasis – laisvas ir nepriklausomas, kitaip sakant – mergišius. Serialo herojai – labai skirtingų charakterių, tačiau juos sieja draugystė ir nuoširdi meilė moterims. Trys draugai susidurs su kasdieniškomis bėdomis ir problemomis, vienas kitą gelbės, pyksis ir taikysis, juoksis ir verks.

„Šviesoforas“ – pirmadieniais–ketvirtadieniais 21 val. per TV3!



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių