P. Gražulis: pažadu nebeturėti jokių santykių su moterimis, būsiu abstinentas

  • Teksto dydis:

Nuolat apie šeimynines vertybes pasisakantis parlamentaras Petras Gražulis pats neseniai įklimpo į skandalingą romaną su perpus jaunesne palangiške Birute, o jų santykius vainikavo gimusi dukra. Dabar P. Gražulis pasižada nebeturėti jokių santykių su moterimis.

Ir nors Petras viešai atsiprašė, Birutė tikina nuoširdumo jo žodžiuose neišgirdusi. Politikos apžvalgininkai ir komunikacijos ekspertai stebisi Seimo nario viešais pareiškimais ir ašaromis. „Jis padarė nedovanotiną klaidą“, – sako jie.

Anot buvusio Seimo pirmininko ir šou verslo ryklio Arūno Valinsko, P. Gražulis šiame skandale nepasiruošė staigiam viešumui, nors jau žinojo, kad Birutė laukėsi ir pagimdė mergaitę. „Juk jis seniai žinojo, siūlė Birutei pasidaryti abortą, siūlė pinigus, bendravo su ja. Žinia, kad turi dukrą, jam buvo žinoma gerokai seniau, nei tai sužinojo žiniasklaida. Tai nejaugi nebuvo galima pasiruošti, apgalvoti ir elgtis kitaip?“ – jau šį antradienio vakarą, 20 val., LNK televizijos laidoje „Nuo... Iki...“ stebėsis Arūnas.

Kalbėdamas apie Petro ir Birutės romaną, A. Valinskas nesistebi, kad atsiranda daug komentatorių, kurie palaiko savo vaiko nepripažinusį Petrą. Lietuvoje vis dar vyrauja patriarchatas, kur vyrams leistina tai, kas neleistina moterims. Net sunku atsiminti, ar buvo koks nors į sekso skandalą įsivėlęs politikas, kuris nuo to iš tiesų nukentėjo. Dažniausiai tokiuose skandaluose nukenčia moteris.

A. Valinskas įsitikinęs, kad P. Gražulio reitingams šis skandalas nepakenks. „Vienintelis dalykas, kuris pakenktų Petrui, būtų kas nors tokio žiauraus – padaryti avariją girtam su sunkiomis pasekmėmis, pavyzdžiui, sužeisti žmogų. O visa kita jam kaip nuo žąsies vanduo“, – sako Arūnas.

Šou verslo žinovas įsitikinęs, kad mes dar išgirsime Petro ir Birutės bei jų nesantuokinio vaiko dramos tęsinį tokiu kampu, kokio nė vienas rinkėjas nesitikėtų.

„Nenustebčiau, jeigu Petras priklaups kokioje televizijos laidoje ir pasipirš Birutei. Aišku, jis tai padarys, kai jam bus naudingiausia, pavyzdžiui, prieš 2020-ųjų rinkimus į Seimą. Gal tai nebus Birutė, gal bus Gražina. Bet jis dar turi laiko susirasti kandidatę“, – juokiasi A. Valinskas.

Tačiau jam atkirs pats P. Gražulis, viešai prisižadėjęs daugiau neturėti jokių santykių su moterimis. „Aš gailiuosi šitų santykių, gal nereikėjo man jų. Nuo šiol pažadu nebeturėti jokių santykių su moterimis. Mano amžiuje tai visai nesudėtinga, būsiu abstinentas“, – rėžė Seimo narys.



NAUJAUSI KOMENTARAI

klausimas

klausimas portretas
gal grieztas debilo pareiskimas cia?

Alis Petkus...

Alis Petkus... portretas
daug baisiai kai buvęs seimo narys lazdą bet sulaužydamas muša kaimyno šunį...a

Alis Petkus...

Alis Petkus... portretas
jei kam yra arba buvo problemų su moterimis-merginomis bėkit konsultuotis pas Valinską... hm... kalba kaip specas?...
VISI KOMENTARAI 41

Galerijos

Daugiau straipsnių