Paaiškėjo dar du „Eurovizijos“ nacionalinės atrankos finalininkai

  • Teksto dydis:

Šeštadienio vakarą vyko trečiasis nacionalinės atrankos „Eurovizija.lt“ pusfinalis. Paaiškėjo dar du dalyviai, kurie pasirodys finale. Tai „Shower“ ir „Pluie de Cometes“.

Juos vasario 17-osios finale pamatysime kartu su ankstesnėse laidose vietą finale iškovojusiais Silvester Belt, „VB gang“, Aiste ir „Žalvariniu“.

Kiekvieną atrankos vakarą pasirodo po aštuonis dalyvius. Be į finalą patekusių „Shower“ ir „Pluie de Cometes“, trečiojoje atrankos laidoje dar dalyvavo „Sun Francisco“, MeidĖ, „Baltos varnos“, Anžela, Sid Hallow ir Mary Mo.

Dėl galimybės pasirodyti gegužę Švedijoje vyksiančioje „Eurovizijoje“ šiemet iš viso rungiasi 40 grupių ir atlikėjų.

Nacionalinis dainų konkurso finalas vyks vasario 17 dieną. Jame pasirodys iš penkių pusfinalio laidų atrinkti geriausi atlikėjai ir grupės.

Šių metų atrankoje numatyta naujovė. Galutinis sprendimas, kas išvyks į Švediją atstovauti Lietuvai, bus priimtas žiūrovų. Finale trys daugiausiai žiūrovų ir komisijos balų surinkę dalyviai pasirodys dar kartą, už juos balsuoti galės tik žiūrovai.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Kol tas Giržadas vadovaus,tol Lietuva ir apsijuoks...juk Eurovizijoje yra pasikeitęs požiūris į homoseksualus.O čia matai "lietuviška brigada" atvyksta su savo bosu.

I

I portretas
Už vakarietišką liberalią Lietuvą

Jokio susižavėjimo

Jokio susižavėjimo portretas
Vien tik angliškas maivymasis, mėgdžiojimas.... Talentų, balsų nerasta, ne dainuoja , o cypia, mykia, iškr aipo balsu.
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių