Paaiškėjo, kas apšildys Jessie Ware koncertą Vilniuje

  • Teksto dydis:

Liepos 23 d. Vilniaus universiteto botanikos sode tvyros ypatinga aura: čia savo pasirodymą surengs Jessie Ware, kurios romantiškos meilės baladės pavergė milijonus gerbėjų visame pasaulyje. Britų atlikėjos pasirodymai pasižymi nuoširdumu ir romantiška nuotaika, todėl nenuostabu, kad jos koncertą apšildys Ieva Zasimauskaitė.

Tai bus ypatingai jaukus koncertas, kuriame dvi romaniškos sielos ir aksominio balso savininkės užliūliuos koncerto lankytojus savo dainomis. J. Ware ir I. Zasimauskaitė – dvi ryškios asmenybės, kurios nebijo atverti savo širdžių, parodyti tikrų emocijų ir kurios įrodė, kad romantika bei nuoširdumas gali būti be galo populiarūs ir laukiami žiūrovų.

Šiuo metu intensyviai koncertuojanti ir savo debiutinio albumo pristatymui besiruošianti I. Zasimauskaitė nudžiugo sužinojusi, kad koncertuos vienoje scenoje su J. Ware, kurios dainų galima rasti jos mėgstamiausių kūrinių grojaraštyje: „Kai man parašė, kad kviečia apšildyti šią nuostabią atlikėją, pradžioje pagalvojau, kad kažką sumaišė ir pasakys, jog tai pokštas. Tačiau kai patvirtino, iškart pradėjau jaudintis, ar man tikrai pavyks. Pamenu, kai pirmą kartą išgirdau J. Ware dainą „Say you love me“, jau tada norėjau ją apkabinti ir pasakyti, kad ši daina yra absoliučiai „wow“! Man iki šiol sunku patikėti, kad dabar galėsiu tai padaryti. Ji – nuostabi ir aš be galo laukiu liepos 23 dienos, kai pamatysiu šią atlikėją ir išgirsiu dainuojant gyvai. Ši žinia – nuostabiausia gimtadienio dovana!“

Organizatorių nuotr.

J. Ware – viena iš populiariausių šių dienų atlikėjų pasaulyje, kurios pavardę kasmet galima išvysti prestižinių „Mercury Prize“, MOBO ir BRIT apdovanojimų nominantų sąrašuose. Debiutinis daininkės albumas „Devotion“, pasirodęs 2012 m., po dvejų metų išleistas antrasis „Tough Love“ ir pernai po pertraukos įrašytas albumas „Glasshouse“ sulaukė didelio tiek žiūrovų, tiek muzikos kritikų liaupsų bei pateko į perkamiausių Didžiosios Britanijos įrašų Top 10.

Lietuvos klausytojų pamėgta britų atlikėja liepos 23 d. pristatys savo gerbėjams dainas iš naujausio albumo „Glasshouse“ ir atliks žinomiausias savo kompozicijas iš praeitų albumų. „Iki šiol buvau išleidusi du albumus ir jutau, kad ne viskas, ką norėjau pasakyti, buvo į juos sudėta. Vis dar jutau kūrybinį alkį. Mano dukra tapo mano mūza ir įkvėpė mane naujoms kompozicijoms. Pastarieji metai buvo labai intensyvūs, o albumas atspindi visus mano pakilimus ir nesėkmes, baimes ir, aišku, visą naujos gyvybės atsiradimo grožį bei stebuklą“, – apie naujojo albumo atsiradimą pasakoja J. Ware.

Stebint tiek J. Ware, tiek I. Zasimauskaitės pasirodymus, aplanko šilčiausi jausmai, oras prisipildo švelnumo. Tobula savaitės pradžia – taip būtų galima apibūdinti liepos 23 d. VU botanikos sode vyksiantį koncertą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių