Paaiškėjo, kas ves M.A.M.A 2017 ceremoniją

  • Teksto dydis:

Sausio 26 d. Kauno „Žalgirio“ arenoje paaiškės, kam atiteks prestižinės Lietuvos muzikos apdovanojimų M.A.M.A 2017 statulėlės. Ne mažiau nei būsimųjų laimėtojų pavardės intriguoja, kas taps ceremonijos vedėjais.

Iškilmių organizatoriai atskleidžia, kad šįkart tai patikėta populiariam humoristų duetui – Mantui Stonkui ir Mantui Katleriui.

M. Stonkus sako, kad jausmas – labai geras. Kai dar buvo paauglys, muzikos apdovanojimai jam reiškė ypač daug. Tai buvo didžiausias, laukiamiausias metų renginys, kurį žiūrėdavo per televiziją, rašoma pranešime spaudai.

„Aš pasąmonėje projektavau tą vaizdą, kad galbūt vieną dieną ir pats atsistosiu prie tokio lygio renginio vedėjo vairo. Turėjau svajonę ir džiaugiuosi, kad ji pagaliau išsipildys. O dar daugiau džiaugsmo, kad dirbsime kartu su M. Katleriu – kolega ir geriausiu draugu“, – sako M. Stonkus.

Aš pasąmonėje projektavau tą vaizdą, kad galbūt vieną dieną ir pats atsistosiu prie tokio lygio renginio vedėjo vairo. Turėjau svajonę ir džiaugiuosi, kad ji pagaliau išsipildys.

„Prieš 3 metus per M.A.M.A dariau alternatyvius apdovanojimus PATĖVIS. Tai buvo pradžia. Paskui organizatoriai susitaupė pinigų ir jau pakvietė mane teikėju. O dabar dar pataupė ir pakvietė mus su M. Stonkumi vedėjais, – su jam būdinga šypsena dėlioja M. Katleris. – O šiaip jeigu prieš porą metų man būtų pasiūlę vesti M.A.M.A, tikrai atsisakyčiau, nedrįsčiau. Net ir pernai tokiu metu būčiau sėdėjęs ir spazmavęs, jeigu žinočiau, kad už dviejų mėnesių reikės vesti M.A.M.A. O dabar nuoširdžiai galiu pasakyti, kad labai laukiu apdovanojimų. Todėl, kad dabar turime labai gerą duetą su M. Stonkumi. Mes tuoj jau ir vestuves pradėsime vesti – yra pora užsakymų. M. Stonkus pamokys mane visų tų dalykų...“

Tai, kad į iškilmes „Žalgirio“ arenoje susirinks visas šou verslo elitas, jų ypatingai netrikdo. M. Katleris mintyse jau žongliruoja muzikinio pasaulio įvykiais, kuriuos vienam ar kitam galės pritaikyti asmeniškai. M. Stonkus svarsto, kad situacija šiek tiek primena Kalėdas, kai vaiką pastato ant kėdės prie stalo ir prašo padeklamuoti eilėraštį.

„Lyg ir namiškiai aplink, visi savi, bet vis tiek – atsakomybė, nesinori sugadinti šventės, – sako jis. – Bet aš tikrai mėgstu didelius renginius. Aišku, adrenalino bus šiek tiek daugiau, nes auditorija – milžiniška ir publika ypatinga. Bet reikia neužmiršti, kad esu didžiulis Kauno „Žalgirio“ fanas. Sakykime, kad M.A.M.A man bus tas pats, kaip žaisti namų rungtynes: namų sienos padės.“

„Tie 10 tūkstančių žmonių „Žalgirio“ arenoje ir milijonas prie televizijos ekranų pirmiausiai ne mūsų susirinks pažiūrėti. Čia juk muzikos apdovanojimai. Kas kita yra stovėti prieš 5,5 tūkstančio žmonių, kurie atėjo pažiūrėti į tave. Tada reikia galvoti, ką 40 minučių jiems kalbėti, kad neišeitų. Bet šių metų turas buvo labai sėkmingas, visiems labai patiko. Manau, kad per M.A.M.A apdovanojimus pasilinksminsime taip pat gerai, kaip per mūsų turą. Jau turime parengę gerų bajerių. Tikrai bus smagu, pamatysite“, – žada M. Katleris.

Sausio 26-ąją vyksiančioje ceremonijoje bus apdovanoti metų geriausieji, o iškilmingą statulėlių teikimą ir kasmet tobulėjančias nugalėtojų kalbas keis muzikiniai pasirodymai. Jau skelbta, kad renginyje koncertuos „G&G Sindikatas“, Beatrich, Monique, „Rondo“. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

baisoka :(

baisoka :( portretas
jiems, ne MAMA, o TETE tiktų vesti, tik kodėl langelius iš Mamos pasiskolino???
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių