G. Stiklickienė: mylėsi save – mylės ir kelmas vyras

Kai veidrodėlis nepasako, kad esi gražiausias, tai pasufleruoja švirkštas, lazeris ar peilis. To tikisi TV pokyčių laidoje „Grožio mėnuo“ dalyvaujantys garsūs žmonės.

Gali atrodyti, kad įžymybės varo Dievą į medį, tačiau projekto kūrėjai nori parodyti, kad už žvaigždžių spindesio slepiasi labai žemiški kompleksai. Aštuoni „Grožio mėnesio“ dalyviai sutiko juos viešai atskleisti, pasiryžo keisti tai, kas neduoda ramybės, atsidavė į profesionalių grožio specialistų, sporto trenerių ir stilistų rankas ir bando savo pavyzdžiu įkvėpti kitus. Humoristė Violeta Mičiulienė, dainininkė Vilija Matačiūnaitė ir kiti žinomi žmonės su polėkiu nėrė į avantiūrą, o kuo ji nudžiugino, „TV dienai“ pasakojo „TV pagalbos“ narė Gerda Stiklickienė.

Kokių grožio išbandymų patyrėte projekte?

– Man buvo atlikta procedūra su kraujo plazma, tai yra iš paciento paimama kraujo, iš jo išskiriama kraujo plazma, kuri suleidžiama į veidą. Procedūra truputį baisoka, nelabai maloni, bet ištveriama ir labai efektyvi. Taip pat man atjaunintas veidas lazeriu – po šios procedūros veidas tik gražėja ir gražėja. Visų pokyčių dar laukiu – ląstelės regeneruojasi apie pusmetį.

– Manote, kad jums jau reikia jaunėti?

– Visiems norisi jaunystės, o moterims po 30-ies jau rekomenduojama labiau prisižiūrėti, neišvengiamai raukšlelių atsiranda, o jei dar žalingų įpročių turi, pvz., rūko! Oda dėl poilsio trūkumo pavargsta – vis darbai ir darbai. O įvairios procedūros, manau, padeda sulėtinti senėjimą efektyviau nei kokie nors kremai.

– Tikite kremų galia?

Bėgame, skubame, lekiame, nieko nespėjame, o save pamirštame. Norėdamos, kad mus mylėtų, pačios turime pradėti mylėti save.

– Žinoma, kad juos naudoju. Mano veido oda mišri – kaktos ir nosies srityse oda riebi, o skruostai – sausi, todėl be kremo, serumo tikriausiai negalėčiau ištverti nė dienos.

Bet stebuklus žadančiais kremais netikiu – kažin ar nuo kurio galėtume būti amžinai jauni. Nebent medicina po truputėlį padeda senėjimą sustabdyti, tad kodėl nepasinaudoti, jei yra galimybė. Džiaugiuosi, kad man tokia pasitaikė, nes kažin ar būčiau radusi tam laiko. Ryžtis pokyčiams paprasta, bet tam reikia laiko – net po paprastesnės procedūros kažkiek laiko negali dirbti, filmuotis.

– Ar apskritai jaučiatės graži?

– Tvirtai galiu pasakyti – pati save myliu ir jaučiuosi graži, bet, kaip ir kiekviena moteris, turiu savų trūkumų. Negalėčiau teigti, kad viskuo esu patenkinta ir neturiu kompleksų. Manau taip – jei žmogus pats sau gražus ir patrauklus, taip toks atrodo ir kitiems.

– Nepagalvojate, kad savo trūkumus matote viena pati?

– Matyt, taip ir yra, kaip ir ne vienai moteriai. Pavyzdžiui, kompleksavau dėl nosies nuo vaikystės. Negalėdavau žiūrėti į save nuotraukose, jose atrodydavau sau negraži ir jausdavausi blogai. Bet kai draugai apie tai sužinojo, nusistebėjo – kaip taip gali būti, sakė, niekada nebūtų pastebėję ir galvoję apie tai. Paskui net juokaudavo apie nosį, sakydavo – savo kalbomis įtikinai, kad ji tokia bloga.

– Kokių grožio procedūrų kategoriškai atsisakytumėte?

Kai moteris myli save, rūpinasi savimi, skiria laiko sau, tai ir kelmas vyras, anksčiau nepastebėdavęs, atkreips dėmesį.

– Botokso injekcijų nesidaryčiau. Nesu prieš, bet tikrai tik sulaukusi tam tikro amžiaus. Nesuprantu merginų, kurioms 20 ar 25 metai, ir jos botoksu ar hialuronu lygina raukšles, kurių faktiškai nėra. Po to net jų mimikos nematyti. Viskam turi būti ribos. Bet kai man bus penkiasdešimt, tikrai pasinaudosiu tuo, ką siūlys medicina ir kosmetologija.

– Daili figūra – sportuojant ar nusiurbiant riebalus?

– Kol tai galima padaryti sportuojant ir pasirinkus sveiką mitybą, reikia tik nepatingėti. Užtenka pakelti užpakalį ir ryte prieš darbą nubėgti pasportuoti, žiūrėti, ką į burną dedi, ir nereikės nei nusiurbti, nei pripūsti. Bet moterims per menopauzę, kai sutrinka hormonai, kai po nėštumo sunku atgauti prarastas formas, ir tai joms kelia kompleksą, tai kodėl gi ne?

– Ko jums trūksta iki pilnos laimės?

– Laiko, kurį galėčiau skirti sau. Ne tik bėgti ir lėkti, bet ir pasidaryti grožio procedūrą, nueiti masažo. Pagalvoju, kad laikas sau gal geriausiai ir stabdo senėjimą.

– Kaip į jūsų norą pasitobulinti išvaizdą reaguoja sužadėtinis?

– Sako, kad gal per daug jau, gal nereikia. Jam patinka natūralumas, prigrasino, kad tik nelįsčiau prie raukšlelių, nes jos jam gražios. Man irgi gražios vadinamosios žąsų kojelės. Kartais jis manęs klausia, kas nutiko moteriai, kurią matė prieš pusmetį, o dabar jos veidas ištemptas, lyg aptinusi.



NAUJAUSI KOMENTARAI

meterys

meterys portretas
nepykit jos moterys jom atleidziama proto nepasizymincios

Vladas

Vladas portretas
Matyt misku kvepi,jei vyra kelmu vadini.

Tai

Tai portretas
ar reikalinga, kad kurią kelmas mylėtų? Labai norėtumėm, kad tavo vyrą visi vadintu kelmu? Nu nieko sau skamba- esu kelmo žmona.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių