Penkerius metus į pasimatymus vaikštanti N. Marčėnaitė leidžiasi į ilgą kelionę

  • Teksto dydis:

Menininkei, buvusiai televizijos laidų vedėjai Nomedai Marčėnaitei 52-eji, tačiau atrodo, kad laikas jos neliečia.

Daug kam ji – ta pati gyvybinga, plačios šypsenos, idėjų nestokojanti ir atvira moteris, kokia buvo ir prieš penkiolika metų,  atėjusi į televiziją vesti populiarios pokalbių laidos.

Šį pirmadienio vakarą 20.30 LNK laidoje „Nuo... Iki” Nomeda atskleis, jog niekuomet nebijojusi pokyčių, kad ir kokie jie būtų, galbūt todėl šiandien šalia jos – mylimas vyras, užauginti trys vaikai, nauji namai, o galvoje – planai su jachta apkeliauti aplink pasaulį.

Dvejais metais jaunesnis Nomedos mylimasis Vytas Palavinskas neslepia: jam reikėjo įdėti nemažai pastangų, kad pelnytų žinomos moters širdį. „Teko pasitempti. Tačiau Nomeda, ko gero, vienintelė žinoma Lietuvos moteris, kurios įvaizdis viešumoje nesiskiria nuo tikrosios asmenybės”, – sako Vytas.

Nors man niekuomet nestigo vyrų dėmesio, tačiau galiu pasakyti tik viena: susirasti vyrą lengva, tačiau tokį kaip Vytas – sunku.

Nomeda dabartinį savo mylimąjį, dizainerį, laivo kapitoną Vytą sutiko prieš penkerius metus kelionėje jachta. „Jei surandi savo žmogų, blaškytis ir dvejoti neverta, – sako Nomeda. – Nors man niekuomet nestigo vyrų dėmesio, tačiau galiu pasakyti tik viena: susirasti vyrą lengva, tačiau tokį kaip Vytas – sunku.”

Nors pora jie jau penkerius metus, tačiau gyvena atskirai, vaikšto į pasimatymus, o visi kartu ilgesniam laikui apsistoja tik sodyboje Trakų rajone.

52-ejų Nomedai energijos iš tiesų galėtų pavydėti ne viena aštuoniolikmetė. Ji iki paryčių piešia iliustracijas vaikiškai knygai, kurią pažadėjo išleisti kitą mėnesį ir skaitytojams pristatyti knygų mugėje. „Negaliu nieko neveikti, net filmo negaliu ramiai atsisėdusi pažiūrėti, jei nereikia nieko dirbti, gaminu šeimai penkis patiekalus per dieną.”

Vytui išplaukus jachta, Nomedai mylimojo tenka kartais laukti ir kelis mėnesius. Ji sako, kad didžiausias komplimentas jai, kad kai tėvo nėra šalia, Vyto sūnūs skambina ir prašo jos pagalbos ar patarimo. O dabar Nomeda žada priimti Vyto pasiūlymą ir leistis į metus trunkančią kelionę jachta aplink pasaulį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių