Penktadienį vyks geriausių Lietuvoje improvizuojančių reperių kovos

  • Teksto dydis:

Penktadienį ant vienos scenos susirungs šešiolika geriausių Lietuvoje reperių, kitaip vadinamų MC (angl. Master of Ceremonies).

Menų fabrike “Loftas” stipriausiai tarpusavy kovojantys, skirtingų grupių ar solo projektų atstovai susirungs  kovose vienas prieš vieną, improvizuodami tekstus ir bandydami bet kokiu būdu, taikiai ar agresyviai susidoroti su priešininku rimuotais tekstais.

“Yra šešiolika dalyvių, poros atrenkamos burtu keliu. Visi dalyviai iš karto dalyvauja atkrentamojoje kovoje, pralaimi ir ant scenos nebesugrįžta, kiekviena kova vyks po du raundus. Žmogus, kuris intensyviai nedalyvauja hiphopo kultūriniame judėjime, turbūt sunkiai supranta terminus.Tačiau tikriausiai visi matė vaidybinį filmą “8 Mylia”. Taip vyksta ir čia, o kartais net ir stipriau, tad visiškai nereikia būti reperiu, kad mėgautis renginiu” – komentuoja vienas renginio organizatorių.

Viso renginio metu gros du gerai pažįstami didžėjai DJ Flakes ir Kinder Straik, kurie parinks tinkamas instrumentalines melodijas kovotojams, o pačius kovojančius vertins komisija, kuri sudaryta iš scenai žinomu vardų: Donciavo (G&G Sindikatas), Karpiz ("Tie Geresni"), Dada (“Online MC Battle” nugalėtojas) ir MTW (Shiaurė Rec atstovas). Renginį ves Skellas (Tavo Tėvas).



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių