Pirmą kartą kartu uždainuos Dž. Butkutė ir I. Jankauskaitė

  • Teksto dydis:

Sekmadienį „Lietuvos balsas“ pristatys pirmą dvikovų etapo laidą – čia suskirstyti į duetus dainuos stipriausi šalies balsai, tačiau iš dviejų dalyvių į kitą etapą patekti galės tik vienas.

Įspūdingą pradžią naujam projekto etapui šį sekmadienį paskelbs moteriškoji projekto mokytojų pusė – pirmą kartą istorijoje Inga Jankauskaitė ir Džordana Butkutė scenoje dainuos kartu, atlikdamos legendinę Džordanos dainą „Dėl tavęs”.

I. Jankauskaitės gerbėjai puikiai žino, kad ši daina artima ne tik dainos autorei Dž. Butkutei, bet ir pačiai Ingai – hitu tapusią dainą „Dėl tavęs“ atlikėja dažnai atlieka ir savo soliniuose koncertuose, o savita I. Jankauskaitės dainos versija pateko net į kino ekraną.

Be galo graži, charizmatiška ir protinga – ji man tikros moters etalonas.

„Puiki daina. Pasiduodanti interpretacijoms ir turinti labai asmenišką turinį. Norėjau ją padainuoti savaip ir ta versija netgi rado vietą D.Ulvydo filme „Kaip pavogti žmoną“. Tiesa, tada net negalvojau, kad teks atlikti šią dainą kartu ir dar tikros dvikovos stiliumi“,– apie kūrinio atlikimą ir galimybę jį sudainuoti kartu su Dž. Butkute sako I. Jankauskaitė.

Pirmoji I. Jankauskaitės ir Dž. Butkutės pažintis įvyko dar iki projekto – abi atlikėjos susipažino daug anksčiau, vieno iš koncertų užkulisiuose. Jau tada nei Džordana, nei Inga savo simpatijų viena kitai neslėpė, o pažintį sutvirtinus projekte, gerų žodžių iš abiejų atlikėjų tik padaugėjo.

„Be galo graži, charizmatiška ir protinga – ji man tikros moters etalonas. Labai seniai ja žaviuosi, ji tikrai kitokia. Atrodo, kad tiki viskuom, ką ji daro“,- gerais žodžiais apie Ingą Jankauskaitę atsiliepia Džordana Butkutė.

„Džordana yra legenda: visiškai unikalaus balso, būdo ir likimo asmenybė.  Kai esi šalia, norisi įsižnybti, kiekviena daina – dalis tavo pačios gyvenimo. Juk  tikrai kartu su jom užaugau“,- pagyrų scenos karalienei negaili Inga Jankauskaitė.

Jau šį sekmadienį 19.30 val. per LNK, abi atlikėjos sirgs ir už savo dalyvius, kurie susikaus dvikovose. Tai bus paskutinis projekto etapas, kuomet tik patys mokytojai galės nuspręsti savo dalyvių likimą. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

R

R portretas
Gal nereikia?....Bebalsių tų...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių