Pirmą kartą: V. Baumila įvertintas auksiniu disku

  • Teksto dydis:

Praėjusių metų rudens hitu tapusi atlikėjų Vaido Baumilos ir „X Faktoriaus“ projekto nugalėtojos Monikos Pundziūtės-Monique bendra daina „Dviese” jau tapo auksine ir platinine. Šiandien Knygų mugėje atsiimdamas auksinio ir platininio disko apdovanojimus, V. Baumila vis dar negalėjo atsistebėti šios dainos populiarumu ir dėkojo gerbėjams už palaikymą.

Dueto daina „Dviese” yra pirmasis singlas Lietuvoje, kuris tapo auksiniu tais pačiais metais, kuriais ir buvo išleistas (2016 m.). V. Baumilos komanda siekia, jog kiekvieną atlikėjo kūrinį lydėtų ir papildytų vizualinis dainos variantas. Dainos „Dviese” vaizdo klipas tapo pirmuoju šalyje, surinkusiu 1 mln. peržiūrų internete greičiau nei per dvi savaites. Pirmajam milijonui peržiūrų pakako 11 dienų.

„Šie įvertinimai – klausytojų, pamėgusių „Dviese” rezultatas. Esu nuoširdžiai nustebintas tokios sėkmės ir populiarumo,” – sako V. Baumila, kuriam tai  –pirmasis toks įvertinimas per dvylikos metų karjerą.

Žinomas atlikėjas sėkme džiaugiasi kartu su visa kūrybine komanda ir negaili komplimentų dainos autoriui bei scenos partnerei.

„Prieš pristatant kūrinį publikai, tikrai gerokai kukliau vertinau ir pranašavau šios dainos ateitį, todėl man neapsakomai gera, kuomet gauname tokį įvertinimą. Didžiuojuosi Vytautu Bikumi ir Monika Pundziūte- Monique, be galo žaviuosi jų talentu,” – laikydamas rankose apdovanojimus sakė V. Baumila.

Kartu su V. Baumila didžiojoje scenoje debiutavusi atlikėja Monique, praėjusią savaitę pristatė pirmąjį solinį darbą „Man nebaisu”. Daina internete sparčiai vejasi „Dviese” rezultatus ‒ per šešias dienas jį peržiūrėjo jau 600 tūkst. kartų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių