Pomėgis ruošti gražius pusryčius išgarsino

  • Teksto dydis:

Kamilė Krasnickaitė išgarsėjo, kai socialiniame tinkle ėmė skelbti savo pusryčių nuotraukas. Mergina taip džiaugiasi savo hobiu, kad po strateginio valdymo studijų dar svarsto pasimokyti ir maisto dizaino.

„Pusryčiai gali tapti kūryba, ir visi labai ja džiaugiasi“, – juokiasi mergina, neslepianti, jog malonumas esąs ne toks jau ir paprastas.

Kokius eksperimentus virtuvėje atlieka Kamilė ir ką naujo ji sumanė pusryčiams?

Iš Alytaus kilusi mergina gyveno ir mokėsi Kaune, o šių metų pradžioje persikėlė į sostinę. Tačiau kiekvieną savaitgalį ji skuba į gimtąjį miestą, kad artimiausiems žmonėms sukurtų mažą ryto šventę.

„Jei prieš dvejus metus kas nors būtų pasakęs, kad labai kardinaliai pakeisiu savo gyvenimą, nebūčiau patikėjusi. Atradau žmones, keliones, savo hobį, kurį puoselėju, vystau“, – džiaugiasi pašnekovė. 

K. Krasnickaitė pasakoja, kad meilę maistui įskiepijo mama. „Kiekvienais metais be proto laukiu švenčių: Kalėdų, Velykų, nes grįžtame su sese namo. Kartu su mama sukamės virtuvėje, o ji mums – stebuklinga vieta, mes daug kalbamės, planuojame, sugalvojame naujų idėjų, išsipasakojame. Virtuvėje iš manęs galima ištraukti bet kokią informaciją“, – mano ji.

Išradingai, meniškai pateiktų, įvairiomis spalvomis žvilgsnį traukiančių pusryčių idėjos autorė, kaip sakoma, arti meno buvusi nuo mažens.

Alytuje K. Krasnickaitė baigė dailės ir muzikos mokyklas, šoko, dainavo ir, nors baigusi mokyklą pasirinko viešosios komunikacijos studijas, smagiausių pomėgių – tapybos ir ypač kulinarijos – tikrai nepamiršo.

Prisipažįsta vis ieškojusi, kaip save realizuoti srityje, kuri traukė nuo mažumės, – ji visada troško ne tik gaminti maistą, bet ir atrasti kažką naują.

Plačiau – laidos „Stilius“ pasakojime.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių