Pop muzikos legenda B. Spears ir I. Azalea pristatė bendrą singlą

  • Teksto dydis:

Britney Spears (Britni Spirs), kurios atlikėjos karjerą lydi ne tik finansinė sėkmė, bet ir kritika, įrašė naują dainą su jauna giminingos sielos atlikėja australų repere Iggy Azalea (Igi Azeilija).

Naujasis singlas, pavadinimu „Pretty Girls“, oficialiai pasirodė pirmadienį, o po savaitės turėtų būti pristatytas ir jo vaizdo klipas.

Sausakimšiems klubams skirtas vakarėlių himnas „Pretty Girls“ atkreipia dėmesį dėl savo ritmingos sintezatoriaus partijos, skiriamojo muzikos prodiuserių „The Invisible Men“ ženklo. Šie prodiuseriai prisidėjo ir prie I.Azaea hito „Fancy“ pasirodymo.

„All around the world, pretty girls / Wipe the floor with all the boys / Pour the drink, bring the noise,“ – dainuoja abi moterys unisonu.

Pasak 33 metų B.Spears, su I.Azalea ji susisiekė per savo vadybininkus.

„Man patinka jos darbai ir norėjau parodyti tikrą merginų jėgą“, – sakė B.Spears radijo laidų vedėjui Ryanui Seacrestui (Rajanui Sikrestui).

B.Spears tapo sensacija dešimtojo dešimtmečio pabaigoje, atgaivinusi mergaitės hipės įvaizdį popmuzikoje. Ji taip pat patraukė bulvarinės spaudos ir naktinius pasirodymus rengiančių komikų dėmesį.

„Pretty Girls“ yra pirmas B.Spears išleistas kūrinys po 2013 metų albumo „Britney Jean“. Ji taip pat yra pasirašiusi kontraktą dėl pasirodymų Las Vegase, kur neseniai nukritusi ant scenos susižeidė savo kelią.

Nors I.Azalea debiutinis albumas „The New Classic“ atnešė jai didelę sėkmę, tačiau ji taip pat susilaukė kritikos dėl stiliaus, ypač dėl jos, baltaodės australės, mėgdžiojamo afroamerikietiško akcento.

I.Azelea pareiškė per savaitgalį sulaukusi beveik 5 milijonų pasekėjų „Twitter“ paskyroje, laukiančių oficialaus dainos „Pretty Girls“ pasirodymo pirmadienį.

Tiesa, šis hitas internete pasirodė jau savaitgalį. Ir taip yra jau ne pirmą kartą. Neseniai išleisti tokių atlikėjų kaip Madonna (Madona) ar Bjork albumai taip pat internete atsirado anksčiau, nei buvo oficialiai pristatyti klausytojams.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių