Pratrūko dizaineris J. Statkevičius: kam ta mūsų Lietuva? Varom iš čia!

  • Teksto dydis:

Garsiausias Lietuvos dizaineris Juozas Statkevičius pratrūko. Socialiniame tinkle dizaineris liejo pyktį ant valdžios. 

J. Statkevičius tvirtina nematantis teigiamų pokyčių Lietuvoje, todėl žada emigruoti, ir kitus lietuvius ragino daryti tą patį.

„Nesunku pastebėti, kad maistą perkam Lenkijoj! Dirbam Norvegijoj, Anglijoj, atostogos Ispanijoj, Turkijoj. Jaunimas mokosi pasaulyje visur! Tai kam ta mūsų Lietuva? Kad Seimo narius išlaikytume, kurie visus priverstinai išvaro emigracijon? Tema apmąstymams!“ – piktinosi garsiausias Lietuvos dizaineris.

Mados žvaigždę piktina netesėti valdžios pažadai, tėvynėje jis nebemato perspektyvų, todėl žada imtis veiksmų, krautis lagaminus ir bėgti iš Lietuvos.

„Aš 100 proc. už emigraciją! 25 metai kaip laisvi, o jokių pasikeitimų! Tik į blogą pusę! Vien pažadai, tušti beverčiai žodžiai. Bloga! Dar kartą mąstau lėkti iš čia! Iš šalies, kur nacionalinis patiekalas – kitas lietuvis!!! Geriau mylėt tą Lietuvą iš toli. Iš šalies, kur gali dirbt ir užsidirbti, kur šilta ir iš pensininkės mamos nieks neatims pinigų ir vietoj 50 atimtų grąžins tik keturiolika. Trūksta žodžių. Nieko, reikia imtis veiksmų, krauti lagaminą, nieko čia nebus! Ir jums patariu!! Varom iš čia! Nes ateis laikas, kai neišleis!!! Varom!!!“ – emigruoti lietuvius ragino J. Statkevičius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

GARSIAUSIAS LIETUVOS DIZAINERIS

GARSIAUSIAS  LIETUVOS DIZAINERIS portretas
JUOZAS BERNOTAS, 1938 m KNYGU RUBU KIRPIMAS IR SIUVIMAS autorius MOKSLUS BAIGES PARYZIUJE. Zurnalo MADOA SIUVEJU MENAS autorius, JUOZAS BERNOTAS I POLITIKA N E S I K I S O .

Kęstas

Kęstas portretas
Lietuvos valstybė yra laikinas darinys: Vėl atidaryta artimiausia prie Lietuvos populiari maisto parduotuvė Seinuose, Lenkijoje. Iš anksto išsikeitę eurus į zlotus ir paskaičiavę kainas, mes prisiperkame ten maisto net ir dukart pigiau, negu Lietuvoje. Atvažiuoja žmonės net iš Vilniaus. Mūsų atlyginimai maži, maistui išleidžiame liūto dalį. Pirkdami Lenkijoje, galime sveikiau ir sočiau pavalgyti, pataupydami ir sveikatą, ir pinigus. Lietuvos verslininkai negali daugiau nebekelti atlyginimus, nes dirbančiųjų pradeda trūkti. Todėl kelia kainas. Aišku, jie nori išlaikyti aukštus pelnus. Taip išvaro iš Lietuvos į Lenkiją mūsų pinigus, o mus pačius - į emigraciją. Blogai Lietuvai. Matyt, nerūpi mūsų verslininkams Lietuva.

Kęstas

Kęstas portretas
Verslininkai dalinasi pinigais su valstybės žmonėmis Eligijaus Masiulio stiliaus kartoninėse dėžutėse, todėl sanitarinės normos ir kitos valstybės nustatomos taisyklės naudojamos naikinti konkurentus. Siauras draugų ir giminių ratelis daro Lietuvoje, ką nori. Tai yra lietuviška nusikaltėlių mafija, užgrobusi valdžią ir turtus Lietuvoje Kai mūsų čia liks visai nedaug, teks vėl referendumu jungtis prie Lenkijos. Lietuviškai kalbėti bus sunkiau, bet nors vėl atsidursime tikroje valstybėje ir liksime gyvi. Daugiau apie tai - guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.
VISI KOMENTARAI 47

Galerijos

Daugiau straipsnių