Prieš erotinę sceną aktorę I. Stasiulytę apžiūrėjo režisierius

  • Teksto dydis:

Komedijoje apie pinigus „Trys milijonai eurų“ aktorei Inetai Stasiulytei teko turtingus vyrus medžiojančios merginos vaidmuo. Vienoje filmo scenoje I. Stasiulytei teko nusimesti drabužius ir apsinuoginti prieš vieną iš pagrindinių vaidmens atlikėjų – Giedrių Savicką.

Pasak aktorės, prieš sceną ją patikrino filmo režisierius Tadas Vidmantas. Paprašyta detalizuoti, kokia tai bus scena, Ineta papasakojo, kiek kūno teko atidengti. „Ir frontalinis, ir nugarinis nuogumas bus. Aš nežinau, kaip režisierius pasirinks, kaip ten geriau kas atrodys, kas labiau jam tiks vizualiai“, – pasakojo aktorė.

I. Stasiulytė taip pat užsiminė apie neįprastą praktiką – prieš sceną režisieriui apžiūrėti aktorę. „Tai leidžiama tiktai Tadui Vidmantui“, – rimtu veidu kalbėjo I. Stasiulytė.

Dvejones apie aktorės žodžių rimtumą išsklaidė filmo režisierius. „Su Ineta esame geri draugai, ją pažįstu pakankamai seniai, todėl mūsų ryšys ir bendravimas – labai šiltas. Nei kiek nenustebau išgirdęs tokius jos žodžius. Tikiu, kad nenustebo ir jos gerbėjai, kurie žino apie fantastišką Inetos humoro jausmą. Aš, kaip filmo režisierius, Inetos mačiau tiek, kiek to reikėjo išpildyti filmo scenai“, – sakė T. Vidmantas.

Su Ineta esame geri draugai, ją pažįstu pakankamai seniai, todėl mūsų ryšys ir bendravimas – labai šiltas.

Pagrindiniai filmo personažai – sugyventiniai Julius ir Živilė – savo kailiu patiria, jog į duris gali pasibelsti didžiulė sėkmė, kuomet dar vakar į jas beldėsi antstoliai. Trys milijonai eurų – tai loterijos laimėjimas, patikrinsiantis ne tik VMI operatyvumą, bet ir tikros, lietuviškos meilės tvirtybę. Draugai dėl pinigų tampa priešais, o priešai – draugais. Juliui teks juos atsirinkti, tuo pačiu ir nepamirštant moters, su kuria dar ką tik maudėsi skurde, o ne turtuose.


Filmui scenarijų parašė T. Vidmantas. Filmą kuria prodiuserių kompanija „Vabalo filmai“. Pagrindinius vaidmenis filme atlieka G. Savickas, Inga Jankauskaitė, Jokūbas Bareikis ir I. Stasiulytė. Filmą bus galima pamatyti visuose didžiausiuose šalies kino teatruose nuo 2017 m. spalio 27 d.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių