Pristatytas „Colours of Bubbles“ ir Šv. Kristoforo kamerinio orkestro projektas

  • Teksto dydis:

Pirmąjį lapkričio penktadienį Vilniaus Šv. Kotrynos bažnyčioje pilną žiūrovų salę svaigino „Colours of Bubbles“ ir Šv. Kristoforo kamerinio orkestro debiutinis koncertas „Untold Story“.

Į sceną šį vakarą lipo įspūdingas kiekis žmonių, arti trisdešimties – „Colours of Bubbles“ muzikantai bei Šv. Kristoforo kamerinio orkestro nariai su dirigentu Modestu Barkausku priešaky, pianistas Kasparas Meginis bei pritariančiosios vokalistės.

Roko energijos ir kinematografiškos didybės kupini „Colours of Bubbles“ kūriniai suskambo su dar didesne jėga, o publika kiekvieną jų palydėdavo gausiais plojimais. Už tai „Colours of Bubbles“ yra dėkingi kūrinių aranžuotes rašiusiam Tomui Petrikiui.

„Laukdami aranžuočių galvojome, jog jas sudarys tik taisyklingai išrašytos orkestro partijos, tačiau buvome maloniai nustebinti – T. Petrikis perkėlė mūsų kūrinius į kitą lygį. Juose atsirado papildomų garsų, kurie kartais reikalavo neįprasto orkestro instrumentų panaudojimo bei mums patiems netikėtų atlikimo sprendimų“, – pasakojo grupės nariai.

Vakarą „Colours of Bubbles“ pradėjo instrumentiniu kūriniu „Whisper“ iš grupės pirmojo albumo „Inspired by a True Story“, o viso koncerto metu publika galėjo atpažinti kūrinius iš abiejų grupės albumų – minėto „Inspired by a True Story“ bei naujausio „She is the Darkness“.

Kelis kūrinius muzikantai meistriškia apjungė į vieną kompoziciją – „Whisper“ su „The Edge of the World“, „While Sleeping“ su „Signs“ ir „Your Ghost“ su „Storm“. Koncerto metu taip nuskambėjo ir kiti populiarūs grupės kūriniai – „Flags“, „Rusty Trombone“, „Home“, „Wall of Death“ bei kol kas naujausias grupės singlas „Truth or Dare“, kuris ir pabaigė pagrindinę koncerto programą. Iškviesti bisui muzikantai atliko kūrinį „Phoenix“.

„Mūsų svajonė išsipildė!“, – nulipę nuo scenos džiaugėsi „Colours of Bubbles“ muzikantai ir iškeliavo ruoštis dar dviems „Untold Story“ koncertams. Vienas jų –  jau rytoj, prieš kelias savaites išparduotas Vilniaus Šv. Kotrynos bažnyčioje. Kitas – sekmadienį grupės namuose Šiauliuose, koncertų salėje „Saulė“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių