Privačiose B. Kristinos laidotuvėse dalyvaus tik šeima ir draugai

  • Teksto dydis:

Bobbi Kristina Brown (Bobi Kristina Braun), vienintelis Whitney Houston (Vitni Hjuston) ir ritmenbliuzo dainininko Bobby Brown (Bobio Brauno) vaikas, gimė ir augo itin viešo savo garsiųjų tėvų gyvenimo šešėlyje.

Ji drauge su tėvais rodėsi „Bravo“ 2005-ųjų realybės šou „Being Bobby Brown“, kuriame garsioji pora buvo rodoma besipykstanti, besikeikianti ir stojanti prieš teismą.

Ji kartu su tėvu ir motina taip pat dalyvaudavo apdovanojimų ceremonijose ir kartu pasirodydavo ant raudono kilimo. 2009-aisiais Niujorko Centriniame parke Bobbi Kristina duetu su motina atliko „My Love Is Your Love“. Ji tapo socialinės žiniasklaidos sensacija, parašiusia daugiau nei 11 tūkst. „Twitter“ žinučių ir turėjusia 164 tūkst. sekėjų.

Tačiau ši 22 metų moteris, kurios tėvai dalijosi su visuomene jos vaikyste, bus išlydėta privačia ceremonija, kurios detalių Brownų ir Houstonų šeimos, advokatai ir draugai, tarp kurių yra ir aktorius bei prodiuseris Tyleris Perry (Taileris Peri), neskelbia.

Pasak žiniasklaidos, privati atsisveikinimo su Bobbi Kristina ceremonija šeštadienį 15 val. Grinvičo (18 val. Lietuvos) laiku įvyks Jungtinių metodistų Šv. Jokūbo bažnyčioje Alfaretoje, šiek tiek šiauriau Atlantos.

Po jos merginos palaikai bus nuskraidinti į Naująjį Džersį, kur pirmadienį ji bus palaidota „Fairview“ kapinėse greta motinos ir senelio Johno Russello Houstono (Džono Raselo Hjustono).

Bobbi Kristina, kuri svajojo užaugusi būti tokia pat garsi kaip jos motina, užgeso „Peachtree“ krikščioniškoje slaugos ligoninėje Džordžijos valstijos Duluto mieste liepos 26 dieną, praėjus pusei metų nuo tos dienos, kai buvo rasta be sąmonės gulinti veidu žemyn pilnoje vandens vonioje savo namuose Atlantos priemiestyje, kur gyveno su Nicku Gordonu (Niku Gordonu) – vaikinu, kurį vadino savo vyru, ir kuris buvo trimis metais už ją vyresnis našlaitis. Jį užaugino W.Houston kaip savo vaiką.

W.Houston gerbėjams Bobbi Kristinos skendimo scena šiurpiai priminė tai, kaip prieš trejus metus mirė jos motina.

Anksčiau šiais metais paskelbtoje policijos ataskaitoje incidentas vadinamas skendimu, pareigūnai tiria jos mirties aplinkybes.

Pareiškime po jos mirties B.Brownas sakė, kad šeima turi rasti būdą pagerbti jo dukters atminimą.

„Krissy buvo ir yra angelas“, – sakė jis.

Bobbi Kristina buvo vienintelė savo motinos turto paveldėtoja. „Twitter“ ji save vadino „Karalienės WH dukra“, „pramogininke ir aktore“, „PASKUTINE iš mirštančios giminės“.

2012 metais, netrukus po motinos mirties ji sakė Oprah Winfrey (Oprai Vinfri), kad nori tęsti W.Houston palikimą dainavimu, vaidyba ir šokiu. Tačiau jos karjera niekada taip ir neprasidėjo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nice

Nice portretas
B Kristinos laidotuves-galvojau,kad Brazauskiene Kristina mire.

Krike

Krike portretas
Ka gi, visdelto narkotikai savo padaro...Gaila, kad zuna jauni zmones..RIP...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių