Per pusantrų metų – dvejos kriptovaliutų milijonieriaus P. Aršausko vestuvės

  • Teksto dydis:

Trečiadienį po mažiau nei metus trukusios draugystės susituokė kriptoverslininkas Paulius Aršauskas ir medicinos studentė Eglė Malinauskaitė. 

Ši pora ne kartą pykosi, tada ir vėl taikėsi, tačiau, panašu, kad šį kartą jie savo santykius nutarė įteisinti oficialiai.

Kaip praneša portalas 15 min.lt, trečiadienį, paankstinę suplanuotą vestuvių laiką, Vilniaus civilinės metrikacijos skyriuje pora padėjo parašus ir oficialiai tapo vyru ir žmona.

Neseniai vyras virtualioje erdvėje pasidalijo ir nuotrauka, kurioje įamžinta moters ranka, papuošta galimai sužadėtuvių žiedu. Tačiau pora atsisakė komentuoti, ar įvyko jų sužadėtuvės.

"Instagram" nuotr.

Tai jau antrosios P. Aršausko vestuvės per pusantrų metų. 2018-ųjų rugsėjį teismas nutraukė vos metus trukusią jo ir buvusios žmonos Dianos Taraškevičiūtės santuoką.

Tiesa, dar oficialiai neišsiskyrus su D. Taraškevičiūte praėjusių metų vasarą socialinėje erdvėje buvo paviešinta nuotrauka, kurioje jis bučiuoja būtent E. Malinauskaitę.

Praėjusių metų rudenį buvo skelbta, kad FNTT krėtė kriptovaliutų milijonieriaus įmonę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Keturi Šančiokai

Keturi   Šančiokai portretas
Gerai rašo blondžiukė .

Anzelmutė , degintuvo vadybininkė

Anzelmutė , degintuvo  vadybininkė portretas
Galimai aršus sekso galiūnas , anot pavardės . Turėdamas galimai daug valiutos , galimai turi net ir sugulovių . Linkime tikros , ne galimos , sėkmės visur ir pro visur .

blondinka

blondinka portretas
sunku rast stota pinigine,tenka su viskuo susitaikyt,bet paskui …
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių