R. Gaidan: 10 metų buvau vyro daiktas – neleido nei mokytis, nei dirbti

  • Teksto dydis:

Trečiadienio vakarą laidoje KK2 gražuolė Renata Gaidan bus kaip niekada atvira. Moteris pripažins, kad jos gyvenimas niekada nebuvo rožėmis klotas – teko patirti vyro žeminimą ir smurtą.

„Iš pradžių viskas buvo „super“ gerai, net nemoku paaiškinti, koks jis geras buvo, bet kai pagimdžiau dukrytę, kažkas mūsų santykiuose prasidėjo“, – šį vakarą laidoje KK2 pasakos grupės „Panteros“ narė.

Renata su vienu vyru gyveno dešimt metų. Pati moteris pripažins, kad tuo metu jos gyvenimas buvo tarsi kalėjimas. Vyras gražuolę įsigijo kaip kokį daiktą, kuris turi puošti namus ir dirbti tarnaite virtuvėje, todėl dabar Renata net nenori galvoti apie jokius naujus santykius.

„10 metų prasėdėjau namuose, man nebuvo galima nei dirbti, nei mokytis. Aš neturėjau teisės į savo asmeninį gyvenimą, todėl tai man paliko kažkokį neigiamą įspūdį“, – kalbės R. Gaidan.

„Man psichologinė trauma liko ir kol kas aš nepasiruošusi rimtiems santykiams. Man rašo per feisbuką milijonai: „Labas, kaip tu, gal kavos?“. Pasižiūriu į nuotrauką, lyg ir nieko, bet man neįdomu tas bendravimas... Man tiek viskas nusibodę“, – neslėps R. Gaidan.

Renata atvira – jos rankos siekia dešimtys vyrų: „Kiekvienas vyras bando savaip atkreipti dėmesį: kas pinigais, kas mašinomis, kas šiaip savo nuoširdumu ir gerumu. Kol kas dar ne. Kol kas aš dar palauksiu.“

Dainininkė neabejoja – visus vyrus galima pažinti vos per tris pasimatymus. „Pirmas pasimatymas būna: „Labas, kaip tu?“. Antras pasimatymas – žiūriu, kaip elgiasi, ką šneka. Trečio pasimatymo metu jis jau parodo savo veidą. O jeigu neparodo, tada pastatau truputį išgerti. Aš pasiūlau išgerti, mes užsisakom ir kada jis atsipalaiduoja, tada parodo savo tikrą veidą, ir tuomet matai, kad jis nevertas, ir būna „next“, – laidoje KK2 pasakos R. Gaidan.

Visas interviu su R. Gaidan – šiandien laidoje KK2, 19 val. 30 min., per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

blondine

blondine portretas
as myliu ta, kurio pinigine storiausia,o tu?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių