R. Ščiogolevaitė dainuoti pradėjusį M. Kalendrą lygino su buvusiu mylimuoju

  • Teksto dydis:

Praėjusią savaitę nugriaudėjusi LNK antrininkų superšou „Mes – vieno kraujo“ premjera scenoje subūrė ne vieną įspūdingo balso ir talento dalyvį. Šį sekmadienį atrankos į projektą tęsis, o atrankose netrūksta ir gerai žinomų vardų. Šio sekmadienio laidoje bene didžiausią bombą susprogdins asmeninio moterų trenerio Marto Kalendros pasirodymas scenoje.

Dar visai neseniai M. Kalendra daugelį savo pažįstamų pritrenkė kardinaliais gyvenimo pokyčiais – septynerius metus dirbęs LNK žinių tarnybos reporteriu, dabar jis save prisistato asmeniniu moterų treneriu į namus. Dar didesne staigmena tapo ir tai, kad jis nutarė dalyvauti muzikiniame konkurse. Į atrankos sceną M. Kalendra pakilo pasipuošęs Elvio Preslio kostiumu.

„Žinai, į ką tu man dabar labiausiai panašus? Į Deividą Meškauską“, – vos išvydusi M. Kalendrą pakomentavo komisijos narė Rūta Ščiogolevaitė. M. Kalendros toks palyginimas su buvusiu mylimuoju ir sūnaus tėvu toli gražu nesutrikdė. „Tai gal čia nėra labai blogai, Rūta?“ – koketuodamas atsakė jis.

„Aš visada sakydavau, kad muzika man yra numeris vienas. Aš nenorėjau to daryti bet kaip, dėl to per daug nesiafišuodavau. Tačiau dabar pagaliau pradėjau to mokytis profesionaliai, o dalyvavimo tokiame projekte laukiau visą savo gyvenimą“, – apie sprendimą dalyvauti antrininkų šou „Mes – vieno kraujo“ kalbėjo M. Kalendra.

„Žmonės daug ką kalba. Kai pradėjau dirbti moterų treneriu, manęs net klausė – tu ką, važinėji sau po moterų namus, tai tu gal koks prostitutas? Pagulėti ten su jomis važiuoji?“ – neslėpė M. Kalendra. „Tačiau aš sau pasakiau – tam, kas susiję su mano svajonėmis, aš daugiau niekada nesakysiu „ne“, – atviravo projekto dalyvis.

Panašu, kad M. Kalendros svajonėms lemta pildytis – išklausę jo pasirodymą, komisijos nariai plodami pašoko ant kojų. „Martai, aš noriu atsiprašyti už visus kartus, kai ką nors negero esu pasakiusi sau po nosimi apie buvimą asmeniniu treneriu. Dabar atrodo, lyg šis projektas būtų sukurtas tau“, – prisipažino R. Ščiogolevaitė.

„Aš šiam pasirodymui ruošiausi dvidešimt metų. Visa tai, ką išgirdau iš komisijos, man yra pats didžiausias ir svarbiausias įvertinimas gyvenime“, – pats sunkiai tramdydamas jaudulį po pasirodymo kalbėjo M. Kalendra.

„Mes – vieno kraujo“ – šį sekmadienį, 19.30 val. per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių