R. Ščiogolevaitė: ne kartą vyrui rėžiau – skiriamės!

  • Teksto dydis:

35-erių dainininkė Rūta Ščiogolevaitė nei televizijos projektų teisėjos kėdėje, nei duodama interviu apie tai, kaip gyvena, nerenka žodžių ir kalba tiesiai. Šį vakarą ji ne tik pakvies į naujus savo šeimos namus, bet ir papasakos, kodėl per pastaruosius kelerius metus ne kartą vyrui rėžė – „Skiriamės!“

„Buvo periodas, kai vaikai buvo išvis maži, negalėjau suvokti, kodėl tekėjau ir kam tie vyrai sukurti? Juk kai jo nebuvo, aš puikiai gyvenau. Turėjau vieną vaiką, gyvenau savo namuose, susitvarkiau viską. Eidavau miegoti, kada noriu, darydavau valgyti tą, ką darydavau, ir man nereikėjo girdėti – čia neskanu, o mano mama daro su kitokiu padažu. Man nereikėjo viso šito kentėti, taikytis ir derintis prie milijono dalykų, prie kurių privalau taikytis“, – šįvakar gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ pasakos dainininkė.

Negalėjau suvokti, kodėl tekėjau ir kam tie vyrai sukurti? Juk kai jo nebuvo, aš puikiai gyvenau.

Dvejų su puse Anabelė ir beveik pusantrų metukų Aronas – dėl jų Rūta dabar kur kas dažniau matoma įvairių televizijos projektų teisėjo kėdėje, o ne scenoje. „Tai patogus darbas ir lengvas uždarbis. Nereikia ilgai repetuoti, tiesiog laiku atvykti ir nusifilmuoti...“, – prisipažins Rūta.

Gavusi bet kokį pasiūlymą, dabar Rūta pirmiausia galvoja, ar nenukentės šeima. Būtent todėl dainininkė prisipažįsta iki šiol neišvykusi koncertuoti į JAV, nors tokių pasiūlymų sulaukė. „Esu daug paaukojusi, ir situacija negerėja. Tikėjausi, kad vaikams paaugus, galėsiu aktyviau įsijungti į tą veiklą, bet atsitiko priešingai“, – pasakos ji.

Gyvenimo būdo laida „Nuo... Iki...“ – šiandien 20.25 val. per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

angelina

angelina portretas
Grazi talentinga balsinga ! Todel isdidi-sekmes, Rutele!

as

as portretas
vyrus keicianti moteriske.

Vika

Vika portretas
Ar nedasižais...gali ateiti laikas,kai vyras jai rėž---skiriamės...o kas tada? Lazda turi du galus...nereikia per daug "vaidinti" ---gyvenimas nejuokauja,pralėks metai,kaip viena diena...atsipeikės ponia ,bet...po laiko.O gaila...:)
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių