R. Žiogas: jeigu Dievas davė talentą būti linksmam ir negėrus, kam man svaigalai?

  • Teksto dydis:

Į TV3 projekto „Šok su manimi“ dalyvį šoumeną Remigijų Žiogą kai kurie žiūri atsargiai: kažkoks keistas, gal apsinešęs, nes per linksmas. Kiti Žiogą mėgsta ir myli už jo įspūdingus šou ir linksmas bei netikėtas akcijas, kurios pralinksmina niūrius lietuvius. Tik artimiausi draugai ir šeima žino, koks Žiogas yra iš tiesų.

„Man tuoj 32-eji. Negeriu visą gyvenimą. Jeigu Dievas davė talentą būti linksmam ir negėrus, kam man svaigalai?“ – klausia Žiogas.

Alkoholio nekenčia kaip svogūnų

Pasak Žiogo, tik jo aplinkos žmonėms nebereikia aiškinti, kodėl jis nevartoja jokių svaigalų, daugumai – tai nesuprantama. „Pastoviai reikia kurti istorijas, kodėl aš negeriu. Žmonėms nesuvokiama, kad 32 metų žmogus gyvenime nėra gėręs. Arba tai negalia, arba psichologinė trauma, arba jis yra buvęs alkoholikas – taip galvoja dauguma“, – patirtimi dalijasi Žiogas.

Jis pasakoja, kad dar būdamas vaikas prisiekė niekada gyvenime negerti ir jis nesupranta, ką reiškia būti apsvaigusiam: „Man alkoholis yra kaip svogūnai, kurių aš nekenčiu“.

Žiogas tiksliai negali atsakyti, kodėl jam susiformavo toks požiūris: „Galbūt kaimuose geriantys vyrai man buvo atgrasūs, nežinau. Dabar man alkoholį vartojantys žmonės nemaišo“.

Patranka tapo Žiogu

Jau per pirmuosius filmavimus televizijoje Remigijus Žiogas paprašė jį vadinti ne vardu, o pavarde. „Kodėl? Todėl, kad mano pavardė pasako apie mane viską – nenusėdžiu vietoje, manęs visur daug, nes mažai būti negali“, – sako Žiogas. Žiogu jis vadinamas nuo 6 klasės, iki tol draugai jį pravardžiuodavo „Patranka“.

Klaipėdoje renginius 11 metų organizuojantis šoumenas R. Žiogas savęs talentingu nevadina: „Aš nemoku spjaudyti ugnimi, bet žinau, kas tai gali padaryti. Nesu šokėjas, bet turiu gerus mokytojus. Džiaugiuosi turėdamas gerą komandą ir dėkoju mane palaikantiems“, – sako Žiogas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

:-)

:-)  portretas
Labai smagus, linksmas, kulturingas ' apvesdino musu sunu, tik graziausi prisiminimai, dideles sekmes tokiam zmogui.

oj

oj portretas
Idomu, o jo tevai naminuke vis dar pardavineja ?

fg

fg portretas
Vat idomus zmones, jei negeri vadinasi esi kazkoks keistas. O ka tas alkoholis, daug gero padare? Kiek per ji skyrybu, nelaimiu, mustyniu, zudyniu ir daug dar visko. Kad zmones negertu, pasaulis butu visai kitoks. Aciu Devui ir as negeriu, esu laisva nio sio brudo ir didziuojuosi tu.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių