Radijo balsas R. Vyšniauskaitė sugrįžo į mokyklos suolą

  • Teksto dydis:

Šokių muzikos hitų radijo stoties „Power Hit Radio“ laidų vedėja Raminta Vyšniauskaitė gavo puikią progą prisiminti mokyklos laikus – moksleivių triukšmą koridoriuose, skambutį į pamokas ir jaudulį kalbant prieš auditoriją. Šį pirmadienį Raminta Vilniaus „Gabijos“ gimnazijos „Karjeros savaitėje“ pasakojo apie darbą radijuje.

„Renginyje buvau pakviesta dalyvauti dar rudenį ir, turiu prisipažinti, labai atsakingai jam ruošiausi. Nors jau porą kartų esu mokiniams ir studentams pasakojusi apie savo profesiją, kiekvieną kartą ruošiuosi iš naujo“, – sako R. Vyšniauskaitė.

„Jau tik atvykusi į gimnaziją sužinojau, kad man teko kone pati įnoringiausia auditorija – mokyklos devintokai. Sėdėdama salėje ir matydama, kaip jie triukšmingai sėda į vietas, maniau, kad niekaip nesugebėsiu išlaikyti jų dėmesio, tačiau – Eureka! Man pavyko!“ – džiaugiasi Raminta.

Moksleiviams radijo laidų vedėja papasakojo apie tai, kas apskritai yra radijas, ko reikia norint tapti radijo laidų vedėju, kaip eteryje atsiranda muzika ir kodėl nereikėtų rašyti didžėjams piktų laiškų vien dėl to, kad šie nepaleidžia vienos ar kitos klausytojo trokštamos dainos.

„Šiek teik nejauku buvo pasakoti apie garsiausią pasaulyje radijo didžėjų Howardą Sterną, nes jis itin garsėja savo ekscentrišku elgesiu eteryje, tačiau, matydama mokytojų šypsenas ir pritarimą, keletą detalių švelniai papasakojau“, – prisimena Raminta.

Po pranešimo mergina gavo daug pozityvių atsiliepimų ne tik iš mokinių, bet ir iš mokytojų: „Sakė, kad mano paskaita visai neprailgo ir norėjosi dar!“

R. Vyšniauskaitės vedamą laidą „Šok į kelnes“ „Power Hit Radio“ mėgėjai gali klausytis darbo dienomis nuo 7.00 val.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių