Radži skiria dainą būsimiems šauktiniams kariams

  • Teksto dydis:

BTV muzikiniame realybės šou „Dainuok mano dainą“ šį šeštadienį išgirsime Radži Aleksandrovičiaus gyvai atliktų ir netikėtai suskambusių dainų koncertą. Šou netrūks pikantiškų momentų, o kalba suksis ir apie šiuo metu Lietuvoje itin aktualius klausimus.

Šou filmavime išgirdęs, kaip Katažina atlieka jo dainą „Geras vyras“, Radži sugalvojo, kam skirti kūrinį. „Suskambo kaip geras maršas. Skiriu šią dainą visiems, kas eis kariauti už Lietuvą. Kariuomenėje vyrams labai tiktų kas rytą dainuoti šią ūpą keliančią dainą“, – kalbėjo Radži.

Lietuva laukia, kol Seimas grąžins jaunuoliams privalomąją karo tarnybą. Tokiu atveju, pritrūkus savanorių karių, tarnauti tėvynei būtų šaukiami 19-38 metų jaunuoliai. 28-erių Radži pasikeitimų laukia taip pat. Ar jis pats eitų kariauti, jei būtų pašauktas? „Jei mane šauks, nelėksiu kaip akis išdegęs, labai gerai pamąstysiu. Kol kas, manau, mums nėra su kuo kariauti. Bet viskas gali pasikeist“, – pečiais gūžčioja romas. Radži save laiko lietuviu. „Save laikau ne čigonu, o lietuviu. Mane išaugino lietuvių šeima, Lietuva. Už tai esu dėkingas savo šaliai“.

Ukrainoje, kur vyksta neramumai, gyvena Radži senelis. Vaikinas su juo sako susiskambinantis kasdien. „Prieš porą dienbų buvo jo gimtadienis, pasveikinau. Sveikata pasitaisius, labai laukia, kol atvyksiu pas jį. Bet kol kas dar bijau rizikuoti – karas toje šalyje dar ne visai nurimęs. Nors senelis gyvena ramiame regione, iki jo keliaujant per šalį baisu papulti po šautuvu. Kai bus taika, tada jau tikrai keliausiu“.

Radži dainų koncertas su kariuomenei skirta daina „Geras vyras“ ir kitomis optimistiškomis dainomis – pirmąjį pavasario šeštadienį, 19 valandą, per BTV.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Lukaa

Lukaa portretas
Šiaip tai dar nepriimtas tas įstatymas , dar tik svarstys, mažu bus slaptas balsavimas-o tada ir nepriims.

cigonas

cigonas portretas
arkliavagiai netarnauja, jie turi kitokiu pasaukimu

o taip

o taip  portretas
patarnauk o paskiau sakyk kad esi erelis bet per bukas
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių