Realybės šou „Du barai“ atrankose – nuo garsių gražuolių iki emigrantų

  • Teksto dydis:

Jau netrukus TV3 žiūrovai galės pasinerti į intriguojančias ir dėmesį kaustančias konkurencines kovas, mat prasidės karščiausias vasaros realybės šou – „Du barai“.

Kol įnirtinga išlikimo drama pasieks žiūrovų ekranus, šou prodiuseriai be poilsio vykdo pirminę dalyvių atranką, kurios metu iš virš tūkstančio anketų reikia atsijoti aukso grynuolius. Vienas iš prodiuserių kompanijos „TymDrym“ įkūrėjų ir projekto „Du brai“ rengėjų Dominykas Kubilius sako, kad atrinkti dalyvius į realybės šou – pats sunkiausias projekto etapas. Ne dėl to, kad trūktų norinčių dalyvauti, o dėl to, kad daugumai nūdienos jaunimo trūksta charizmos.

„Anketų mus pasiekė tūkstančiai, tad norinčių dalyvauti surasti nesunku. Suku atsirinkti, nes reikia ne tik gražiai atrodyti, bet ir būti įdomiu, įtraukiančiu, užburiančiu, neprognozuojamu... Trumpiau tariant, norint patekti į realybės šou, reikia būti charizmatiška asmenybe. O tokios asmenybės, atėjusios į atranką, niekada nesako: „Esu komunikabilus, draugiškas ir įdomus“. Tai matytu savaime iš jų išvaizdos, akių, stoto“, – tikina prodiuseris.

D. Kubilius rinkdamas dalyvius vadovaujasi ne tiek intuicija ar pirmuoju įspūdžiu, kiek ilgamete televizijos projektų kūrimo patirtimi. „Mūsų su Laura (prodiusere L. Paukšte – aut. past.) patirtis leidžia per minutę pamatyti, ar atėjęs žmogus yra vertas mūsų laiko. Po to – viskas aišku, ar verta murdytis su juo ilgiau, ar ne“, – savo įžvalgomis dalinosi Dominykas.

Šis prodiuseris su komanda yra kūręs ne vieną legenda tapusį realybės šou. Jo sąskaitoje – realybės šou „Baras“, „Kelias į žvaigždes“ visi sezonai, neregėto populiarumo sulaukęs projektas „Radži ieško žmonos“.

TV3 projekto kūrėjai džiaugiasi, kad jų rengiamas realybės šou neliko nepastebėtas dar šiam nepasiekus televizijos ekranų. Paraiškų užpildyta daugiau nei tūkstantis. Maža to, projektu susižavėjo ir norą dalyvauti išreiškė ne viena pramogų pasaulio žvaigždė. „Labai maloniai nustebome, kai su mumis susisiekė viena itin didelio populiarumo sulaukusi įspūdinga Lietuvos gražuolė. Ji labai nori dalyvauti projekte, tačiau, kaip ir visiems, jai teks praeiti atrankos komisiją. Taip pat jau ėmėme komandoje juokauti, kad projektas „Du barai“ sugrąžins į šalį emigrantus. Per šias dienas, vykstant pirminėms atrankoms, sulaukėme lietuvių tik dėl šios atrankos grįžusių iš Anglijos, Norvegijos, Airijos, Vokietijos ar net Kazachstano ir Australijos“, – džiaugėsi D. Kubilius.

Finalinė atranka vyks jau gegužės 10 dieną poilsio ir pramogų centre „Karpynė“. Jos metu taip pat bus pristatyti ir projektą vesiantys bei barus kuruosiantys žinomi žmonės.

Naują realybės šou „Du barai“ šią vasarą kurs net trys žinomiausi prodiuseriai – Rolandas Skaisgirys, D. Kubilius ir Arūnas Valinskas. Jų susivienijimas žada įdomų ir išskirtinį projektą.

Vasarą startuosiančiame TV3 realybės šou „Du barai“ dalyvaus dvi komandos po šešis žmones. Jiems vadovaus du žinomi pramogų pasaulio veidai, o prie jų prisijungs netikėta, bet, žinoma, žavinga laidos vedėja. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kristina

Kristina portretas
Simona laimek!!!!!Tu gali!!!!Mes už tave!!!!

Emilija

Emilija portretas
Sima asuz tave

Emilija

Emilija portretas
Simona laimek
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių