Realybės šou skaistuolė vėl puolė į glamones po antklode

  • Teksto dydis:

Didelio internautų dėmesio susilaukusio muzikinio TV3 realybės šou „Aš – superhitas“ dalyviai kartu gyvena jau mėnesį, tad nieko keisto, kad tarp kiaurą parą kartu būnančių jaunuolių ima kilti simpatijos. Atsipalaidavę konkurentai atskleidžia savo paslaptis, vienas kitam peršasi ir net miega po viena antklode.

Šeštadienio vakarą tiesioginės išlikimo kovos metu žiūrovai išvys itin pikantiškus kadrus – dviejų dalyvių glamones po antklode.

Šeštadienio vakarą 19.30 val. per TV3 ketvirtojoje tiesiogiai transliuojamoje išlikimo kovoje dviejų dalyvių – skaistuole prisistačiusios Dovilės ir projekto naujoko Luko – lauks itin provokuojantys šou vedėjų klausimai.

Visai neseniai kartu su Silvestru vienoje lovoje miegojusi viena charizmatiškiausių projekto dalyvių Dovilė, panašu, kad susirado naują simpatijos objektą. Nesidrovėdama kiaurą parą dalyvius stebinčiu kamerų ji glamonėjosi su vos mažiau nei prieš savaitę projekte apsigyvenusiu Luku.

„Mes labai greitai suradome bendrą kalbą – abu mėgstame keliauti, abiem patinka hiphopas, Beyonce, mūsų panašūs muzikiniai skoniai. Tiesiog mums linksma kartu. Va, net susilažinome – jei Lukas užsirūkys (atėjęs į projektą jis metė rūkyti – red. past.) iki balandžio 15 d., jis perka kelionę į Siciliją ir mes vykstame kartu“, – apie užsimezgusią simpatiją lakoniškai kalbėjo Dovilė.

Nors mergina apie užgimusius jausmus projekto naujokui kalba nenoriai, tačiau kiti šou dalyviai tikina, kad Luko ir Dovilės dažnas bendravimas – tikrai neatsitiktinis.

„Iš visų čia esančių merginų ji tikrai gražiausia. Su Dovile bendraujame dažniau ir susilažinti spėjome, bet nereikia manęs iškart su kažkuo piršti. Aš tiesiog gyvenu šia diena ir neapsikraunu“, – nuo klausimų apie naktį vykusias glamones išsisukinėjo lietuviškuoju Justinu Bieberiu vadinamas Lukas.

Kaip viską paaiškins drąsieji realybės šou dalyviai ir kaip toliau rutuliosis jų santykiai?

„Aš – superhitas“ – pirmadieniais–ketvirtadieniais 20 val. per TV6, o šeštadieniais 19.30 val. per TV3.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Violet

Violet portretas
Divile per daug vaidina per daug zerges nuo pirmos dienos rengias sukneles kad viskas matytusi pries visus vaidina ir nori demesio vaikinu vaidina is visu graziausia o taip nera keistuole esi dovile labai poniska
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių