„The Roop“ atskleidė, ar tikisi laimėti nacionalinę „Euroviziją“

„Turime pakankamai patirties, kad galėtume atstovauti Lietuvai Portugalijoje. Nenoriu fantazuoti, ar dalyvausime didžiojoje „Eurovizijoje“, tik galiu pasakyti, kad mes galime atstovauti. O žmonės ir komisija išrinks, ką jie nori matyti“, – teigia grupės „The Roop“ lyderis Vaidotas Valiukevičius.

„Eurovizijoje“ grupė „The Roop“ pasirodo pirmą kartą. Jos lyderis V. Valiukevičius sako, kad šį debiutą vertina puikiai, kadangi grupę labai palaiko žiūrovai.

„Mums tai yra ir labai malonu, ir labai netikėta“, – sako atlikėjas.

Paklaustas, ar tikisi išvykti į Portugaliją, V. Valiukevičius teigia nenorintis spėlioti, bet patikina, kad atstovauti Lietuvai grupė tikrai galėtų.

„Turime pakankamai patirties, kad galėtume atstovauti Lietuvai Portugalijoje. Nenoriu fantazuoti, ar dalyvausime didžiojoje „Eurovizijoje“, tik galiu pasakyti, kad mes galime atstovauti. Na o žmonės ir komisija išrinks, ką jie nori matyti“, – kalba „The Roop“ lyderis.

Į „Eurovizijos“ konkursą „The Roop“ grupė keliauja kartu su žinute. Daina „Yes I do“ – apie tai, kad net jei ir labai blogai jautiesi, kiekvienas rytas yra nauja pradžia, o kiekviena nauja diena teikia vilties.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Keleivis

Keleivis portretas
Tik vienas gali laimėti-tai Radžis,o daugiau niekas,bereikalo važiuoja ir pinigus švaisto.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių