S. Gomez: mielai susitikinėčiau su vyresniais vaikinais

  • Teksto dydis:

Dainininkė Selena Gomez (Selena Gomes) pareiškė, kad mielai užmegztų romaną su vyresniu partneriu.

Naujausiame interviu 23 metų popmuzikos žvaigždutė, anksčiau susitikinėjusi su kanadiečiu dainininku Justinu Bieberiu (Džastinu Biberiu), kuriam dabar 21-eri, pripažino, kad norėtų patirti romantiškų jausmų su brandesniu vyru, bet baiminosi, kad jos jaunatviška išvaizda gali tapti kliūtimi.

„Kai kada manau, kad atrodau kaip 16-metė; dėl to apmaudu, nes aš mielai susitikinėčiau su vyresniais vaikinais“, – S.Gomez sakė žurnalui „InStyle“.

Anksčiau šiais metais Selena artimai draugavo su muzikos prodiuseriu Zeddu (Zedu), bet dabar žavingoji lotynų amerikietė teigia vėl esanti atvira naujoms pažintims, nors per daug tuo nesidžiaugia.

„Aš to neapkenčiu, – prisipažino ji. – Tai sunku, ir mane glumina mintis, kad vaikinas ieškojo internete informacijos apie mane dar prieš mums susipažįstant – ir taip (iš tikrųjų) buvo nutikę.“

Selena dažnai yra siejama su kitomis garsenybėmis, su kuriomis ji būdavo nufotografuojama. Kaip pranešama, anksčiau šiais metais ji buvo užmezgusi trumpą romaną su buvusius grupės „One Direction“ dainininku Zaynu Maliku (Zainu Maliku). Gražuolė tuos pranešimus neigė, bet užsiminė, kad tam britų atlikėjui neištartų „ne“.

„Jeigu jis mane pakviestų į pasimatymą – aš su juo susitikčiau, – sakė ji. – Tik juokauju – bet juokauti nereikia.“

Pasak naujausių gandų, Zaynas dabar susitikinėja su supermanekene Gigi Hadid, o anksčiau šią savaitę pasklido kalbos, kad Selena yra užmezgusi ryšius su buvusiu savo grupės draugu Niallu Horanu (Najalu Horanu), nes buvo pastebėta vakarieniaujanti su tuo airiu, dabar priklausančiu „One Direction“ po Amerikos muzikos apdovanojimų ceremonijos.

Be to dainininkė lapkričio 20 dieną vėl buvo pastebėta vaikštinėjanti su savo buvusiu vaikinu Justinu ir vienu metu netgi įsikibo jam į parankę. Nė vienas jų nepatvirtino, kad nutrūkę ryšiai vėl atsinaujino.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių