S. Hayek prisiminė netikėčiausią A. Banderaso gimtadienio dovaną

  • Teksto dydis:

Netikėčiausia gimtadienio dovana Salmą Hayek (Salmą Hajek) yra apstulbinęs ispanų aktorius Antonio Banderasas (Antonijus Banderasas), kuris savo kolegei įteikė – beždžionių porą.

Aktoriams filmuojantis 1995 metų juostoje „Desperado“ S.Hayek labai prisirišo prie dviejų beždžionėlių, kurios taip pat vaidino filme, todėl A.Banderasas nusprendė jas padovanoti bičiulei gimtadienio proga.

Trečiadienį 49 metų sukaktį šventusi S.Hayek antradienį pasirodė JAV televizijos Jimmy Kimmelo (Džimio Kimelo) tiesioginėje pokalbių laidoje, kurioje buvo pavaišinta tortu. Tačiau aktorė atskleidė, kad A.Banderaso jai padarytas siurprizas toli gražu nebuvo geriausia dovana.

„Aš pamilau tas beždžiones, kurios turėjo pasirodyti filme „Desperado“, tačiau vėliau jų buvo atsisakyta. Su jomis praleidau daug laiko, o tada jas turėjo iš manęs atimti. Verkšlenau, nes iš tiesų jos gyveno su manimi. Buvau tiesiog priblokšta“, – paaiškino aktorė laidos vedėjui.

„Kitą dieną buvo mano gimtadienis, ir jis (Banderasas) man padovanojo didžiulę dovanų dėžę, iš kurios išlindo mano beždžionės. Jis man padovanojo tas beždžiones ... Jos gyveno ilgai ir laimingai“, – pasakojo S.Hayek

Augintiniams aktorė davė pagrindinių to kultinio 1995 metų filmo herojų Carolinos (Carolina) ir Mariachio (Marijačio) vardus. Ji sakė susidraugavusi su patinėliu, tačiau patelė pasirodė esanti tikra „ragana“.

„Mariachi man buvo labai geras, jis lyg ir buvo mane įsimylėjęs; norėjo visą laiką būti kartu, o Carolina, žinoma, pavyduliavo. Ta ragana su manimi elgėsi siaubingai; ji buvo tokia egoistė. Ji eidavo iš proto, kai mudu apsikabindavom, taigi tarp mūsų buvo šioks toks meilės trikampis“, – atviravo S.Hayek.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių