S. Jasevičiūtė nori atgauti 40 eurų už suknelę

Radijo laidų vedėja ir televizijos veidas Skaiva Jasevičiūtė nusivylusi. Įsigijusi jai labai patikusią ryškiai geltonos spalvos suknelę ji džiaugėsi tik vieną kartą: nekokybiškas 40 eurų kainavęs drabužis jau po vieno karto pakeitė savo išvaizdą.

Savo socialiniame tinklapyje ji pasiguodė savo draugams ir sekėjams.

Garsioje frazėje "klientas visada teisus" S.Jasevičiūtė diplomatiškai ir filosofiškai įterpė žodį "ne" ir nepadėjo kablelio.

"Klientas NE visada teisus. Deja, bet su šiuo požiūriu susiduriu vis dažniau. Šį kartą nustebino mano mėgstama "Zara". Pamenat, kaip svajojau apie geltoną ryškią parodinę suknelę? Galų gale aš ją gavau. Taupiau, pirmą kartą pasipuošiau per taksų klubinę parodą. Jau po poros valandų visi pastebėjom, kad visur kur tik suknelė lietėsi su kita medžiaga ( diržu, kėde, striukės apačia) liko tokios nusiburbuliavusios žymės. Grįžus po parodos ramiai nunešiau rūbą atgal – pasitaiko – brokas. Bet, pasak parduotuvės vadovybės, čia ne jų brokas, čia aš kalta, kad suknelė turėjo salytį su kitomis medžiagomis. Na nežinojau, kad su ja negalima sėdėti ir nieko kito kartu dėvėti. Esu nustebusi. Suknelės kaina 40 eurų nėra kosminė suma, bet kaip vienam kartui – prabangoka. Štai, sėdžiu dabar ir galvoju – ar kreiptis į vartotojų teises ir gaišt laiką, ar nurimti ir pamiršti? Bet manyje gyvenantis teisybės ieškotojas jau urzgia. Kaip situacija atrodo jums?"

Po šio laiško Skaiva sulaukė labai daug draugų patarimų ir raginimų kreiptis į vartotojų teises. Kol kas ji laišką parašė tik "Aprangos" grupei ir tikisi deramos reakcijos.

"Va, čia vienintelis kartas kai aš su suknele. Matote baltą dirželį, kurį aš leidau sau užsidėti, būtent po jo liko šios žymės, kurias matote pasidalintoje nuotraukoje", – prie draugų komentarų įkėlusi nuotrauką, kurioje ji vilki "nelaimingąja" suknele, parašė Skaiva.



NAUJAUSI KOMENTARAI

sifa

sifa portretas
perka skudurus ir dar pretenzijas reiskia 40 euru parodine suknele/ nejuokink,o be to tikriausia taksa apdraske,taigi si padara is ranku nepaleidzia,

As

As portretas
Manau uz tokius pinigus toki fruba tenusipirkai.Butum mokejus 140 euru butu gerai viskas.Skupas du kartu moka.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių