S. Stallone į ringą dar kartą išleidžia legendinį „Krydo“

  • Teksto dydis:

Liepos 22 d. Sylvesteris Stallone savo socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje publikavo „Rokio“ (angl. „Rocky“) serijos šalutinio projekto „Krydas: gimęs kovoti“ (angl. „Creed“, 2015 m.) antros dalies scenarijaus nuotrauką. Būsimasis filmas, kuriam scenarijų rašė pats S. Stallone, kadaise vaidinęs legendinį boksininką, akis į akį suves jaunąjį Adonį Krydą – buvusio Rokio varžovo, o vėliau – bičiulio ir trenerio – sūnų ir seną Rokio priešą – rusą Ivaną Drago.

„Ką tik baigiau… Jei jums įdomu, beveik 439 rankraščio puslapiai virsta į 120 spausdinto scenarijaus puslapių… #rašytojas #mėšlungis #rokisbalboa #drago #adoniskrydas #MGM“, toks paaiškinimas lydi į oficialų S. Stallone’s „Instagram“ profilį įkeltą nuotrauką.

S. Stallone rašė visų originaliosios serijos dalių scenarijus, bei padėjo pirmosios „Krydo“ dalies scenaristams Ryanui Coogleriui bei Aaronui Covingtonui. Grotažymė „drago“ tobulai atitinka iki šiol tik gandų lygmenyje sklandžiusią teoriją, kad „Krydo“ tęsinyje turėtų pasirodyti vienas iš I. Drago, kurį „Rokio“ ketvirtojoje dalyje suvaidino danų aktorius Dolphas Lundgrenas, vaikų.

Po „Krydo“ patirtos sėkmės, kino studija „MGM“ nenorėjo delsti nė minutės ir tuoj pat paleisti šio filmo tęsinį, kurio premjera iš pradžių buvo planuota jau šių metų lapkritį. Tačiau vis tik teks šiek tiek palaukti, kol sužinosime, kokius naujus nuotykius patirs A. Krydas, bei tai, ar naujajame filme vėl bus galima išvysti Sly‘umi pravardžiuojamą S. Stallone. Už antrajame plane pasirodžiusio Rokio vaidmenį filme „Krydas: gimęs kovoti“ S. Stallone buvo nominuotas Oskarui.

Ketvirtojoje „Rokio“ dalyje rodoma šaltojo karo kontekste vykusi italų kilmės amerikiečio R. Balboa ir jo antagonisto sovietų superboksininko I. Drago, akistata pataikė beveik kaip pirštu į akį ir atspindėjo to laikmečio nuotaiką bei atmosferą. Praėjus trisdešimčiai metų, po kelis dešimtmečius trunkančio abipusio susitarimo, tikėtina, kad įtariamas su Rusijos prezidento Vladimiro Putino pritarimu suplanuotas informacinis piratavimas per JAV prezidento rinkimų kampaniją, gali vėl įžiebti liepsną ir pirštinės vėl gali būti suremtos…

www.buvaukine.lt



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių