Šeimos žmogumi tapęs D. Zvonkus: santuokoje su Natalija nebuvau labai geras

  • Teksto dydis:

Kompozitoriaus ir prodiuserio Deivydo Zvonkaus gyvenimas apsivertė aukštyn kojomis. Su dainininke Katažina Zvonkuviene garsus vyras augina dvynukus ir tikina pagaliau atradęs sielos ramybę.

LNK laidoje „Kitu kampu” antradienio vakarą 20.30 val. D. Zvonkus prisimins, kokį kelią jam reikėjo nueiti, kad dabar galėtų džiaugtis puikia šeima, besitęsiančia karjera ir net... draugyste su buvusia žmona Natalija.

Pokalbio metu D. Zvonkus atviraus, kad bėgant metams jo požiūris į gyvenimą ir laimę labai pasikeitė. „Gyvenimo patirtis mane pamokė, kad vis tik ne fejerverkuose yra laimė, o susitelkime ir ramybėje”, – sakys jis.

Anot pašnekovo, pirmoji santuoka su N. Bunke nebuvo ideali ir santykiuose jis padarė daug klaidų. „Aš tada, kai buvau santuokoje su Natalija, buvau jaunas ir žalias. Man tikriausiai tuo metu galvoje buvo baliai, festivaliai ir nebuvau aš labai geras. Bet gyveni ir mokaisi”, – prisimins D. Zvonkus.

Kai Natalijos ir mano santykiai pradėjo stipriai braškėti, mes dar atkentėjome kartu dvejus ar trejus metus. Jeigu būtume iš karto skyręsi, tai būtų buvę skaudu ir su pasekmėmis.

Laidos vedėjai Indrei Stonkuvienei paklausus, kaip po tiek metų jie su Natalija sugebėjo išsaugoti puikius santykius ir net bendrauti šeimomis, D. Zvonkus pasidalins savo receptu, kuris tiks tikrai ne visiems. „Kai Natalijos ir mano santykiai pradėjo stipriai braškėti, mes dar atkentėjome kartu dvejus ar trejus metus. Jeigu būtume iš karto skyręsi, tai būtų buvę skaudu ir su pasekmėmis. Per tuos kelerius metus, kai dar teoriškai buvome kartu, susitaikėme su mintimi, kad esame labiau draugai nei pora”, – kalbės garsus vyras.

D. Zvonkus įsitikinęs, kad pirmoji santuoka jam buvo gera pamoka, kokių klaidų nereikėtų daryti. Kompozitorius, susipažinęs su vėliau žmona tapusia Katažina, prisipažins pajutęs itin stiprius jausmus, kuriuos nori puoselėti visą gyvenimą: „Katažina į mano gyvenimą įnešė šilumą. Aš net negaliu žodžiais apsakyti to jausmo gylio”.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kam dar neaišku

Kam dar neaišku portretas
Tai Zvonkaus ir Natalijos santuoka buvo tik dėl akių abiems dėl naudos ir reklamos. Per Deividą rusaitė padarė karjerą, o jam tai irgi buvo nebloga reklama iširus B'avarijai kaip prodiuseriui ir pasipijarinimas su žmona viešoj erdvėj.

Ar to nori>

Ar to nori> portretas
Zvonkau kam viso to prisipazinimo reikia.Tau paciam ar kam? Po tokiu rasinejimu greitu laiku vyksta skirybos.Buk vyras,o ne boba.

Anonimas

Anonimas portretas
Nu va matai prisipazinai kad ne sventas bernelis.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių