Seksualiausiu vyru išrinko dainininką Blake'ą Sheltoną

  • Teksto dydis:

JAV kantri muzikos dainininkas Blake'as Sheltonas (Bleikas Šeltonas), dar žinomas kaip vienas televizijos muzikinės laidos „The Voice“ vertintojų, garsenybių pasaulio naujienų žurnalo „People“ buvo išrinktas „seksualiausiu metų vyru“, antradienį pranešė leidinys.

41-erių B. Sheltonas yra roko dainininkės Gwen Stefani (Gven Stefani) širdies draugas, ir ši atlikėja turbūt jau anksčiau negu žurnalas padarė tą pačią išvadą.

„Ji man sakė: „Klausyk, jeigu nepriimsi šios dovanos ir negyvensi šia akimirka, gailėsiesi likusį savo gyvenimą“, – žurnalui sakė B. Sheltonas.

Aukštas iš Oklahomos kilęs vyras, mėgstantis pavalgyti ir anksčiau turėjęs viršsvorio, juokauja, kad pagaliau sulaukė pripažinimo.

„Tai iškils kiekviename pokalbyje, ar tai būtų „The Voice“ laidoje, ar parduotuvėje Tišomingo mieste Oklahomoje, ar kalbantis su gydytoju“, – sakė jis.

„Jūs visiškai teisūs, aš ponas seksualusis! Visą savo gyvenimą buvau bjaurios išvaizdos, jeigu bent metus galiu pabūti seksualus, tuo pasinaudosiu. Tikrai pasinaudosiu“, – pridūrė B. Sheltonas.

Šį titulą yra gavusi ir kita „The Voice“ žvaigždė – dabartinis artimas B. Sheltono draugas, grupės „Maroon 5“ lyderis Adamas Levine'as (Adamas Levinas).

„Labai laukiu, kada galėsiu paerzinti Adamą, – sakė B. Sheltonas. – Nors labai didžiuojuosi ir jaučiuosi pagerbtas, kad mane išrinkote, iš tiesų man rūpi tik tai.“



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių